Actualitate Administrație Featured Politică

Fritz l-a felicitat pe Simonis și a anunțat că încep colaborarea: În același timp, primarul Timișoarei e convins că românii vor alternative la PSD

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a salutat victoria lui Alfred Simonis la șefia CJ Timiș și a anunțat că USR și PSD vor începe colaborarea. În același timp, Fritz a declarat că e convins că românii caută o alternativă la PSD.

”Vreau să fac referire la situaţia noastră locală. Mulţumesc tuturor celor care ne-au dat votul lor, am câştigat mai multe voturi decât în 2020, asta înseamnă că mai mulţi timişoreni au încredere în leadershipul meu. Şi Alin Nica a câştigat mai multe voturi decât în 2020”, a declarat Dominic Fritz, luni după-amiază, într-o conferinţă de presă. Fritz a ţinut să îl felicite pe Alfred Simonis pentru câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean Timiş şi l-a asigurat de buna colaborare. 

”Îl felicit pe Alfred Simonis, preşedintele ales al Consiliului Judeţean Timiş, pentru succesul său şi îl asigur că primarul Timişoarei întinde o mână la noul preşedinte al CJ şi am tot interesul să continuăm proiectele şi colaborarea între Primărie şi CJ şi să dezvoltăm împreună o mai mare amprentă a Timişoarei şi a Timişului în politica naţională. Din păcate, Alin Nica a fost victima unei politici extrem de nocive din partea unora din PNL, a fost executat şi sabotat în funcţia de preşedinte a CJ şi rezultatul este că PSD a câştigat. Vedem acelaşi lucru la Caraş-Severin, Prahova, la Suceava. 27 de consili judeţene au fost câştigate de PSD, doar 11 de PNL. Asta trebuie să îngrijoreze pe oricine în România”, a afirmat Fritz.

Related posts

Accident revoltător: un copil de trei ani a fost lovit de cheresteaua intrată prin geamul mașinii

Mădălina Staicu

RAZIE de amploare în Timiș: Poliția, Jandarmeria și ITM au dat amenzi de peste 65.000 de lei

Mădălina Staicu

Valul 5 a scăzut în weekend: peste 4.000 de cazuri și 16 decese

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: