Actualitate Administrație Featured Politică

Fritz anunță că mai candidează pentru un mandat: Nu îi ajung patru ani să schimbe orașul, iar sondajele care îl dau pierzător sunt mincinoase

E inconștient sau optimis? Dominic Fritz, primarul Timișoarei, anunță că va candida la un nou mandat de edil – șef. Promisiunea vine în plină forfotă din PNL, căci liberalii au organizat o competiție internă prin care să desemneze un candidat. Cel mai bine cotat în sondaje e Nicolae Robu, care însă spune că va candida independent. Până una alta, Fritz spune că sondajele sunt manipulate și el va candida la un nou mandat, fiindca nu a avut timp să schimbe orașul așa cum și-a dorit.

”Acuma n-o să vă surprindă că răspunsul este, fără doar şi poate, da. Proiectul meu şi oferta pe care am făcut-o timişorenilor acum 2 ani a fost din start un proiect pe termen lung, o ofertă pe termen lung, nu poţi schimba lucrurile în 4 ani deci, da, candidez din nou şi mă bucur că din ce în ce mai mulţi timişoreni mă susţin”, a răspuns Fritz.

Întrebat, de asemenea, cum stă în sondajele de opinie, Dominic Fritz a subliniat că el nu crede în aceste sindaje de opinie.

”Acuma, ştiţi, întrebarea astea pentru mine e una ciudată, pentru că mie, încă în ziua votului, toată lumea mi-a spus cât de prost sau în sondaj, că o să pierd şi nu ştiu ce. Eu din câte ştiu, eu stau bine şi şi nu-mi fac deloc griji în sensul ăsta, dar încă nu sunt fan al sondajelor de opinie, sunt şi manipulate”, a spus Fritz.

Related posts

Robert Kristof e pe LIBER: Dominic Fritz caută city-manager

Mădălina Staicu

39 cazuri NOI de coronavirus în România: NICIUN deces retroactiv nu a fost raportat

Mădălina Staicu

Protest inedit la Lugoj

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: