Actualitate Administrație Featured Politică

Fritz a înviat după dispariția de 24 ianuarie: E revoltat că mașina viceprimarului Tabără a fost vandalizată

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a reacționat dur la vandalizarea mașinii viceprimarului Cosmin Tabără. Reacția lui Fritz vine după ce acesta a uitat complet de Mica Unire, lipsind de la ceremonie și refuzând să onoreze momentul cu un text pe Facebook.

„Sunt revoltat de vandalizarea mașinii viceprimarului Cosmin Tabără. Este un incident pe cât de reprobabil, pe atât de periculos pentru Timișoara. Persoana sau persoanele care au recurs la acest gest golănesc dovedesc că nu au înțeles nimic din spiritul acestui oraș, nu au înțeles nimic despre democrație și cu siguranța nu au înțeles nimic despre Cosmin Tabără. Sper ca ancheta Poliției în acest caz să fie rapidă și să se finalizeze cu prinderea și pedepsirea făptașului sau făptașilor. Indiferent de opțiunile politice, trebuie să condamnăm uniți și fără echivoc orice act de agresiune față de aleșii noștri. Voi lucra în continuare la o cultură politică timișoreană bazată pe dialog, respect și dezbaterea ideilor, nu pe atacuri personale. Toți actorii politici din Timișoara au responsabilitatea de a eleva și nu degenera discursul politic, pentru că vorbe de ură se transformă în fapte de ură. Cine nu înțelege acest fundament al democrației, nu are ce căuta în viața politică a Timișoarei”, scrie Fritz pe Facebook..

Related posts

Medic USR, IMPLANTAT de Fritz în consiliul de administrație de la Municipal: Evităm tragediile de tip Matei Balș

Mădălina Staicu

SUTE de societăți comerciale, verificate de polițiști duminică: ZECI de amenzi au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor din stare de alertă

Mădălina Staicu

Migrația forței de muncă EXPLODEAZĂ: 26 de curse charter, de pe Aeroportul Timișoara, spre Germania

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: