Actualitate Featured Politică

Fără exit poll pe Timiș: Nicolae Robu nu are ce comenta, Dominic Fritz anunță că a câștigat un nou mandat

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, care a candidat pentru cel de-al doilea mandat din partea Alianţei Dreapta Unită, a declarat că, în lipsa unui exit-poll, are toate semnalele şi este încrezător că ”Timişoara a ales să meargă înainte”.

”Din toate semnalele pe care le avem suntem încrezători că Timişoara a ales să meargă înainte. Timişoara. În ciuda tuturor calomniilor, atacurilor, dezinformîrilor, timişorenii astăzi au arătat discernământ, timişorenii au onorat  cu votul lor munca dusă în ultimii 4 ani şi au spus foarte clar că acest oraş va merge în continuare pe un drum european. Au spus că acest oraş va alege mereu între minciună şi adevăr, va alege mereu adevărul, între lumină şi întuneric vor alege mereu lumina şi Timişoara a arătat astăzi că da, PSD poate fi învins”, a declarat Dominic Fritz.

Nicolae Robu, dat ca și câștigător înainte de alegeri spune că nu are ce comenta:

”Nu ştiu să se fi făcut un exit poll aici, nu avem ştire, prin urmare nu avem ce să comentăm”, a spus Nicolae Robu. Fostul edil a subliniat că se bucură că a fost o prezenţa bună la votare. ”Este o prezenţa bună, mai bună decât acum 4 ani. Atât pot comenta! Mă bucură faptul că a fost o prezenţa bună, că principiu. Nu avem de unde să ştim cine sunt şi cum au votat în plus. E un lucru îmbucurător că prezenţa la vot a fost mai ridicată”, a comentat Robu.

Related posts

ISU, bilanț de ULTIMĂ ORĂ în Timiș: 5.500 de familii au rămas fără curent din cauza vântului extrem

Mădălina Staicu

Restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t 

Mădălina Staicu

Ştefan Popa Popa’s, taxat pentru discursul anti-olteni! Două municipii vor să-i retragă titlul de cetăţean de onoare

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: