Actualitate Featured

Facebook anunţă revenirea la normal după o pană majoră

Reprezentanţii Facebook au anunţat, astăzi, că reţeaua de socializare este din nou operaţională 100%, după o pană majoră ce i-a afectat ieri diferite servicii.

Potrivit website-ului DownDetector, citat de France Presse, care înregistrează pene afectând diferite servicii de internet, utilizatorii platformelor Facebook au văzut că primele dificultăţi au apărut în jurul orei 12.

„Problema a fost de atunci rezolvată şi ar trebui să funcţionăm din nou 100% pentru toată lumea”, au anunţat reprezentanţii Facebook, exprimându-şi regretul pentru „orice neplăcere” legată de această pană.

Un purtător de cuvânt al Facebook, care a vorbit de asemenea în numele Instagram şi WhatsApp, a explicat că o „operaţiune de mentenanţă” a provocat accidental întreruperea funcţionării, împiedicând partajarea fotografiilor şi videoclipurilor, potrivit jurnaliştilor americani.

Mii de utilizatori din diferite regiuni ale lumii s-au plâns de problema întâmpinată, în special în Europa şi America de Nord, potrivit DownDetector. Persoane fizice, dar şi întreprinderi şi organizaţii au fost afectate.

„Da, suntem afectaţi de #instagramdown (#panăinstagram) şi noi”, a scris CIA pe Twitter, continuând: „Nu, nu noi am provocat-o. Nu, nu vă putem ajuta. Aţi încercat să opriţi şi să reporniţi?”.

La mijlocul lunii martie, Facebook a cunoscut cea mai lungă pană din istoria sa, de aproape 24 de ore, din cauza unei probleme a serverelor, provocând diferite reacţii pe internet prin intermediul altor reţele.

Facebook susţine că are 2,7 miliarde de utilizatori activi lunar pe toate platformele sale.

Contactată de AFP, Facebook nu a oferit detalii despre această pană.

Related posts

ÎNCEPE NEBUNIA: 6.789 cazuri NOI de coronavirus în România: Timișul sare de 3 la mie și intră în scenariul roșu

Mădălina Staicu

BILANȚ 349 cazuri noi de coronavirus și 14 decese – 1.732.591 de români s-au VINDECAT

Mădălina Staicu

Primarul din Deta a fost repus în funcţie

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: