Actualitate Featured

Facebook anunţă revenirea la normal după o pană majoră

Reprezentanţii Facebook au anunţat, astăzi, că reţeaua de socializare este din nou operaţională 100%, după o pană majoră ce i-a afectat ieri diferite servicii.

Potrivit website-ului DownDetector, citat de France Presse, care înregistrează pene afectând diferite servicii de internet, utilizatorii platformelor Facebook au văzut că primele dificultăţi au apărut în jurul orei 12.

„Problema a fost de atunci rezolvată şi ar trebui să funcţionăm din nou 100% pentru toată lumea”, au anunţat reprezentanţii Facebook, exprimându-şi regretul pentru „orice neplăcere” legată de această pană.

Un purtător de cuvânt al Facebook, care a vorbit de asemenea în numele Instagram şi WhatsApp, a explicat că o „operaţiune de mentenanţă” a provocat accidental întreruperea funcţionării, împiedicând partajarea fotografiilor şi videoclipurilor, potrivit jurnaliştilor americani.

Mii de utilizatori din diferite regiuni ale lumii s-au plâns de problema întâmpinată, în special în Europa şi America de Nord, potrivit DownDetector. Persoane fizice, dar şi întreprinderi şi organizaţii au fost afectate.

„Da, suntem afectaţi de #instagramdown (#panăinstagram) şi noi”, a scris CIA pe Twitter, continuând: „Nu, nu noi am provocat-o. Nu, nu vă putem ajuta. Aţi încercat să opriţi şi să reporniţi?”.

La mijlocul lunii martie, Facebook a cunoscut cea mai lungă pană din istoria sa, de aproape 24 de ore, din cauza unei probleme a serverelor, provocând diferite reacţii pe internet prin intermediul altor reţele.

Facebook susţine că are 2,7 miliarde de utilizatori activi lunar pe toate platformele sale.

Contactată de AFP, Facebook nu a oferit detalii despre această pană.

Related posts

Fritz confundă dreapta cu stânga: vrea burse sociale mărite, în locul burselor de performanță pentru elevi!?

Mădălina Staicu

Fenomen CIUDAT: două cutremure au avut loc în apropiere de Timișoara, în această dimineață

Mădălina Staicu

ANAF pune biciul pe bogați – 300 de inspecții fiscale la marii contribuabili, în primul trimestru al anului 2022

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: