Actualitate Featured Politică

FABULOS – Zburat de la șefia ALDE Timiș, Marian Cucșa se compară cu Seneca și Buddha

Vestea că nu mai este șef ALDE Timiș a picat ca un trăznet peste Marian Cucșa, care a ajuns să citeze din Seneca și Buddha pentru a le demonstra urmăritorilor săi de pe Facebook că a dat dovadă de mare curaj atunci când s-a opus alianței ALDE – PRO România, ieșirii ALDE de la guvernare sau desemnării lui Mircea Diaconu pe post de candidat comun ALDE – PRO România pentru alegerile prezidențiale.

„O persoana care ataca se apara pentru ca o data a fost ranita…

 O persoana care a fost o data mintita, a doua oara e sceptica in a te mai crede!

Seneca spunea ca prefera sa deranjeze cu adevarul decat sa faca pe plac lingusirii iar Buddha nu credea intr-un destin al oamenilor oricum ar fi actionat ei, insa credea intr-un destin care cade asupra noastra daca NU actionam!

 Multi oameni nu-si traiesc visurile pentru ca isi traiesc fricile! Eu personal am dat mereu deoparte fricile si am luat decizii bazate pe ratiune si instinct!

Daca e sa vorbim in termeni de tradare, nu consider ca se numeste tradare atunci cand o persoana (sau un grup) cauta salvarea pentru ca a fost tradata! Am crezut intr-o constructie care la nivel declarativ dadea credit tinerilor insa faptic facea pe dos, chiar daca romanii au dat in repetate randuri semnale ca e vremea schimbului de generatii.

Prejudecata este parere fara judecata (Voltaire)! Am incredere ca cei care ma urmaresc au capacitatea de a judeca singuri!

 Am incredere ca echipa mea este compacta, constanta si compusa din oameni care gandesc!”, scrie Cucșa pe Facebook.

Related posts

4.424 cazuri NOI de coronavirus în România din peste 28 de teste – Câte teste rapide sunt RAPORTATE

Mădălina Staicu

Mai vin și vesti bune: scădere importantă a numărului de cazuri noi de coronavirus în România

Mădălina Staicu

Breaking News: BNR a decis majorarea dobânzii de referință. Ratele românilor cresc din nou

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: