Actualitate Featured Politică

Europarlamentarul Maria Grapini a EXPLODAT după fotografia INCRIMINATORIE de la Victoria: Cer public demisia premierului și a miniștrilor

Europarlamentarul Maria Grapini îi cere premierului Ludovic Orban să demisioneze. Reacția acesteia vine după fotografia care a dinamitat guvernul, în care premierul Orban și mai mulți miniștri beau, fumează și încalcă regulile de distanțare socială la Palatul Victoria.

„Cer public demisia Prim ministrului si a ministrilor care au incalcat mai multe legi cu ocazia petrecerii din cladirea guvernului! Este de neadmis ca si guvern sa ignori legile existe in perioada de alerta, sau in oricare perioada!Este de neadmis sa conduci un guvern care a tinut 60 de zile,milioane de romani inchisi in casa pe criteriul varstei, care a expus la risc maxim cca 7 milioane de bolnavi cronici pentru ca a inchis spitalele, care a dat milioane de amenzi pentru lipsa declaratiei, sau lipsa mastii, care a interzis intrarea in magazine a cetatenilor care nu admit masurarea temperaturii dar sa petreci incalcand regulile pe care le impui celorlalti!


Domnule Orban, Nu este suficienta explicatia ca ati baut, fumat, stat fara masca si nu ati pastrat distanta fizica, pentru ca a fost ziua dumneavoastra.In perioada de stare de necesitate si de alerta au fost mii de zile de nastere! Au fost mame fara copii la ziua lor de nastere.Au fost bunici care au stat izolati de ziua lor de nastere fara sampanie si trabuc! Dati-va demisia si luati-va si echipa! Ati facut destul rau prin modul de guvernare!
Cautati intr-un colt al constiintei un dram de remuscare si plecati! Ati ignorat un popor, ati sfidat pe cei pe care ar trebui sa-i serviti! Nu este suficient sa platiti amenda pentru tripla infractiune! Pur si simplu nu mai puteti decide pentru milioane de oameni cand ati dovedit ca nu puteti sa va coordonati propriile atitudini si actiuni!
Incetati sa va mai faceti de ras! „, scrie Grapini pe Facebook.

Related posts

ÎNCĂ un caz de infectare cu coronavirus în România: e al NOUĂLEA om și va fi adus la Timișoara

Mădălina Staicu

Şase spitale din judeţul Timiş vor primi aparatură medicală. Banii vin de la CJT

focustim

Nicolae Robu vine cu DETALII! Poze cu casele retrocedate și O AMPLĂ explicație: Eu sunt ultra cinstit

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: