Actualitate Eveniment Featured

EROU chiar și în timpul liber: un mascat din Timișoara a prins un hoț care furase telefonul unei tinere

Un polițist de la trupele speciale ale IPJ Timiș a prins un hoț care jefuise o tânără. Norocul tinerei a fost ca mascatul să treacă prin zonă fix când a fost atacată de prădător. Omul a ajuns în spatele gratiilor.

Aseară, 11 august a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii Secției 5 Timișoara au fost direcționați pe strada Albinelor din municipiu, întrucât o tânără de 20 de ani anunța că prin acte de violență i-a fost sustras telefonul mobil, pe care îl avea în mână, de către o persoană necunoscută, anunță IPJ Timiș.

În urma strigătelor fetei, un polițist aflat în timpul liber, din cadrul S.A.S Timiș a pornit în urmărirea bărbatului. La scurt timp tânărul de 23 de ani a fost imobilizat de către colegul nostru, ulterior fiind predat polițiștilor din cadrul Secției 5 Timișoara.

În urma probatoriului administrat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru sâvârșirea infracțiunii de tâlhărie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Related posts

Poliția din Timișoara a dat LOVITURA: mașină BURDUȘITĂ cu droguri, oprită în trafic

Mădălina Staicu

Conducerea Curții de Apel Timișoara a FENTAT tăierea pensiilor speciale ale magistraților: Iohannis a semnat decretele de pensionare

Mădălina Staicu

Proiect USR, la un pas de a fi lege – Căldură pe datorie, primăriile se vor putea împrumuta de la Trezorerie

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: