Actualitate Eveniment Featured

EROU chiar și în timpul liber: un mascat din Timișoara a prins un hoț care furase telefonul unei tinere

Un polițist de la trupele speciale ale IPJ Timiș a prins un hoț care jefuise o tânără. Norocul tinerei a fost ca mascatul să treacă prin zonă fix când a fost atacată de prădător. Omul a ajuns în spatele gratiilor.

Aseară, 11 august a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii Secției 5 Timișoara au fost direcționați pe strada Albinelor din municipiu, întrucât o tânără de 20 de ani anunța că prin acte de violență i-a fost sustras telefonul mobil, pe care îl avea în mână, de către o persoană necunoscută, anunță IPJ Timiș.

În urma strigătelor fetei, un polițist aflat în timpul liber, din cadrul S.A.S Timiș a pornit în urmărirea bărbatului. La scurt timp tânărul de 23 de ani a fost imobilizat de către colegul nostru, ulterior fiind predat polițiștilor din cadrul Secției 5 Timișoara.

În urma probatoriului administrat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru sâvârșirea infracțiunii de tâlhărie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Related posts

Vestea zilei de la ministrul Muncii: Pensionarii primesc pensiile mai repede, înainte de Paști

Mădălina Staicu

Klaus Iohannis s-a DEZLĂNȚUIT la Timișoara: PSD seamănă cu un stat paralel în România

Mădălina Staicu

Gara de Nord intră în reabilitare…iar! De data asta vin și bani prin PNRR

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: