Actualitate Featured Social

Elevii încep școala de mâine: STPT reia transportul școlar: cum se fac cursurile în scolile din județ

Elevii revin în bănci de mâine, 5 mai. STPT anunță că vor fi reluate cursele destinate elevilor care studiază pe teritoriul municipiului Timișoara, pe toate cele 15 trasee destinate transportului școlar. Orarul liniilor destinate transportului școlar este afișat în stații și pe site-ul oficial www.stpt.ro, la secțiunea “Orare”.

Pentru a diminua riscul de infectare cu noul coronavirus, toţi elevii care utilizează liniile şcolare au obligația să respecte regulile legate de distanţarea fizică, purtarea măştii de protecţie şi utilizarea dezinfectantului la urcarea în mijlocul de transport.Toate mijloacele de transport ale Societăţii de Transport Public Timişoara sunt dezinfectate zilnic cu ajutorul dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W, a anunțat STPT.

Harta interactivă în funcție de care se reiau cursurile în fiecare școală poate fi consultată aici. În funcție de rata de infectare cursurile se reiau pe baza celor trei scenarii: roșu, galben și verde.

Related posts

Proiectul „DIN COMUNITATE PENTRU COMUNITATE”, continuă cu ediția de Crăciun

focustim

SCUMP la vedere de când a devenit consilierul primarului Fritz, arhitectul Rudolf Graf explică de ce porumbeii trebuie înfometați

Mădălina Staicu

BNR menţine dobânda cheie la 2,5% pe an

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: