Actualitate Administrație Featured Politică

Echipa lui Fritz i-a trimis lui Robu invitația pe mail – Tabără spune că fostul edil s-a făcut de râs

Dacă vi se pare să oficialii din Timișoara se ceartă din orice, nu vi se pare, chiar așa și e! Fostul primar Nicolae Robu acuză că administrația Fritz a uitat să îl invite la deschiderea oficială a Timișoarei Capitală Culturală Europeană. După ce a investigat parcursul invitației, viceprimarul Cosmin Tabără spune că Robu ar fi primit invitația pe mail și că s-a făcut de unul singur de râs.

„Timp de câteva zile am cerut conducerii Primăriei lista cu invitații pentru deschiderea oficială a onorantului titlu de Timișoara Capitală Culturală a Europei, dar solicitarea mea nu s-a materializat.În urma postării mele de ieri, prin care am luat poziție pentru neinvitarea unor persoane care au avut o contribuție în obținerea acestui titlu, mi s-a confirmat că profesorul Nicolae Robu a fost invitat, invitația fiindu-i trimisă pe adresa de yahoo.com. Indiferent dacă nu și-a verificat această adresă de email sau a mințit cu bună știință, tocmai pentru a întreține acest război, putem spune că, prin afirmațiile făcute, Nicolae Robu și-a dat încă un GOL eventualei credibilități publice.Pe de altă parte, rămân la părerea că și alte persoane puteau fi invitate, la fel cum lista invitaților era bine dacă era publică, dar asta este altă poveste legată de cei care s-au ocupat propriu-zis de aceste invitații. Așa este corect, pentru informarea timișorenilor, atunci când informația merge greșit, din diverse motive, să recunoaștem. Iar eu sunt omul care recunoaște și aceste lucruri”, scrie Tabără pe Facebook.

Related posts

Studiu Imobiliare.ro – Timișoara are cele mai accesibile chirii dintre marile orașe ale României

Mădălina Staicu

Aripa Alin Nica a VOTAT suspendarea lui Liviu Cocean, Raul Ambruș și Claudiu Chira

Mădălina Staicu

Prefectul Mihai Ritivoiu pune tunurile pe rromii scandalagii din Kunckz: Măsuri de ultimă oră pentru stoparea scandalurilor

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: