Sport

Două meciuri în această săptămână pentru handbaliştii alb-violeţi. Primul, mâine, pe teren propriu, cu CSM Alexandria. Accesul spectatorilor, în continuare interzis

Echipa de handbal masculin SCM Politehnica Timişoara va încheia în această săptămână meciurile din turul Ligii Naționale

Mâine, cu începere de la ora 16:00, alb-violeţii vor da piept, la sala „Constantin Jude”, cu CSM Alexandria, iar duminică, de la 18:00, vor evolua pe terenul formaţiei HC Dobrogea Sud Constanța.

Constantin Ștefan, fost antrenor al prim-divizionarei de pe Bega, se află acum la cârma nou-promovatei din Alexandria.

Ultima clasată a avut rezultate contradictorii în precedentele două etape.

CSM Alexandria a învins-o în deplasare CSM Focșani, iar apoi a cedat acasă cu Universitatea Cluj, una dintre echipele cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării.

„Lupta este foarte strânsă în zona locurilor 8-14. Două victorii te pot propulsa departe de locurile fierbinți și de aceea punctele sunt foarte importante. Orice meci este dificil în această perioadă și în situația în care ne aflăm. Vrem să luăm cât mai multe puncte din aceste patru jocuri pe care le mai disputăm în 2021, ca să ne asigurăm o anumită liniște în perioada de intersezon din iarnă”, a declarat antrenorul principal Atilla Horvath.

În decembrie sunt programate primele două etape din retur, SCM Politehnica Timişoara fiind programată să evolueze la Focșani (5 decembrie) și pe teren propriu cu Universitatea Cluj (12 decembrie).

Din cauza restricțiilor impuse de actual context pandemic, accesul spectatorilor la meciul de mâine cu CSM Alexandria va fi interzis.

În altă ordine de idei, selecționerul Xavier Pascual a definitivat lotul lărgit de 26 de handbalişti pentru următoarea perioadă de pregătire.

Este vorba despre jucătorii cu care România va aborda partidele din cadrul „Trofeului Carpați”, programate între 26 şi 30 decembrie, și apoi cantonamentul și turneul de calificare pentru Campionatul Mondial 2023 (2-10 ianuarie).

Trei reprezentanți ai clubului timişorean au fost chemați sub tricolor: extrema Csog Vencel, tânărul portar Claudiu Pal și kinetoterapeutul Elian Apostol.

Related posts

Flavius Biea va reveni în ring împotriva unui adversar mai bine clasat. În joc va fi pusă centura mondială pe care o deţine boxerul timişorean

focustim

Volei feminin: CSM Lugoj va evolua din nou în Cupa Challenge

focustim

SCM Timişoara i-a prezentat oficial pe noii manageri ai secţiilor de baschet şi handbal

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: