Actualitate Administrație Featured Politică

Dominic Fritz s-a făcut de râs! Timișoara nu a apărut în rezista Time ca destinație recomandată, deși administrația se lăuda

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, s-a făcut grav de rușine, după ce s-a lăudat pe Facebook că Timișoara apare în ghidul Time Magazine ca una din destinațiile recomandate în Europa. O bloggeriță de travel, numită jurnalist freelancer, care obișnuiește să publice pe site-ul Time, a scris despre Timișoara. Recomandările și opiniile ei sunt cele ale unui om care nu locuiește în oraș și nu e familiar cu problemele lui. Lăsând aceste aspecte la o parte, articolul nu a apărut în revista Time, ci numai pe site.

Iată cum se lăuda Fritz:

Timișoara a ajuns oficial în topul celor mai grozave locuri din lume, întocmit pentru anul 2023 de legendara revistă Time Magazine.Se află pe această listă alături de orașe precum Barcelona, Napoli, Washington DC sau destinații precum stațiunea de schi St. Moritz sau Parcul Național Yosemite.Ca timișoreni suntem mândri că orașul nostru a ajuns pe această listă selectă și ne bucurăm să reprezentăm o parte din România frumoasă pe scena internațională, scria edilul pe Facebook.

Related posts

Evaluarea naţională continuă mâine cu proba de matematică

focustim

Cumpărăturile online sunt lipici pentru țepari: Directoratul de Securitate Cibernetică vă învață cum să evitați țepele care vă pot lăsa fără bani în cont!

Mădălina Staicu

Rata de infectare din Timișoara SCADE din nou și ajunge la 6,03 – Magazinele și terasele se închid tot la 18

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: