Actualitate Administrație Featured Politică

Dominic Fritz DEMASCĂ HAOSUL moștenit de la Robu: FACTURI neachitate, în valoare de 76 de milioane de lei

E haos la Primăria Timișoara. Primarul Dominic Fritz demască situația dezastruoasă lăsată în urmă de fostul primar Nicolae Robu. Ieri, Robu l-a atacat dur pe Fritz, acuzând că acesta nu e capabil să conducă primăria și să gestioneze finanțele. În replică, Fritz vine cu date absolut îngrijorătoare: administrația are facturi restante de 76 de milioane de lei, iar punerea lor la plată e efectiv un joc de ruletă.

Momentan, Primăria Timișoara are plăți restante în sumă de aproximativ 76 milioane de lei. Unele dintre acestea sunt clar în incidența de 30 de zile. Nu toate sunt deja creanțe, dar sunt și unele de peste 90 zile, 120 zile. Încerc, pe cât se poate, să plătim tot ce ne-a rămas datorii de la administrația anterioară, dar, din păcate, s-a trăit cu acest sistem de a rostogoli plățile de la o lună la alta și de a intra în acest cerc vicios de întârzieri. La Casa de Cultură sunt plăți restante de 1,7 milioane de lei, la clubul sportiv sunt sportivi care de luni de zile nu și-au mai primit salariul, am mai plătit, cred că s-a ajuns la luna octombrie acum. Dar tot sunt plăți restante de trei milioane de lei. La Direcția de Asistență Socială suntem cu peste două milioane de lei în urmă. Și toate acestea pentru că există această cultură de supraîncărcare, unde și contractanții și cei care ar trebui să primească niște plăți le primesc cu mari întârzieri. Mie îmi pare foarte rău de această situație. Eu acum gestionez problemele pe care le-a creat altcineva și la anul intenția mea fermă este să revenim la normal. În fiecare lună este o ruletă, ce factură este plătită”, a declarat Dominic Fritz, conform deBanat.ro.

Related posts

Marea PACE USR – PNL s-a FÂSÂIT: Alin Nica a ANULAT votarea vicepreședinților CJ Timiș

Mădălina Staicu

MOBILIZARE în Timiș – Poliția a căutat ore în șir o fată dispărută, care a fost găsită acasă la iubitul ei

Mădălina Staicu

Gerald Simonis, REVOLTAT: Moșnița e sub teroarea unor conducători fără scrupule. Frica pierderii controlului naște monștri (P)

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: