Actualitate Administrație Featured Politică

Dominic Fritz DĂ DETALII: ce a obținut pentru Timișoara la negocierile de la București

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță că a cerut ca Timișoara să primească alocări mai mari de bani pe viitor. Vitregită ani în șir de fonduri guvernamentale deși e unul din cei mai mari contributori, Timișoara merită mai mulți bani pentru dezvoltare, crede Fritz. Acesta a enumerat lista de proiecte pentru care i s-a promis finanțare.

„Am obținut desființarea secțiilor în Justiție, am agreat un program «Internet pentru toți», deci digitalizare și în zona rurală. Pentru Timișoara am luptat să fie trecut sprijinul pentru Capitală Culturală, care este un proiect național până la urmă, dar și pentru Muzeul Revoluției, care va fi la Timișoara. Deci asta am agreat în programul de guvernare. Și eu m-am luptat pentru un acord de guvernare în care să avem niște principii și niște valori pe care vrem să facem această coaliție, că altfel fiecare dintre noi ar fi vrut să fie la guvernare singur, dar uite așa funcționează democrația. Așa că am definit ce ne ține împreună în șapte puncte, pe primul loc fiind responsabilitatea pentru criza sanitară. Vrem să fim un guvern care reformează profund statul român”, a mai spus Fritz.

Related posts

Cel mai dulce lucru pe care îl veți vedea azi: un puiuț de pisică a fost salvat de ISU dintr-un container de haine

Mădălina Staicu

Coronavirusul lovește angajații din Timiș: Continental își suspendă activitatea

Mădălina Staicu

Acțiuni de informare a tinerilor cu privire la pericolul drogurilor, la Vest Fest, după ce un tânăr a murit de supradoză la Saga Festival

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: