Actualitate Administrație Featured Politică

Dominic Fritz a CĂLCAT pe BEC: a făcut campanie USR chiar în Primăria Timișoara, deși e interzis

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a călcat pe bec. Acesta s-a pozat, în sediul Primăriei Timișoara, cu o pancată electorală pe care este inscripționat un mesaj de campanie al USR. Prin gestul său, Fritz a încălcat legea. Postarea a stârnit ample reacții pe Facebook. Dacă oamenii simpli și liberalii s-au scandalizat, membrii și simpatizanții USR au fost de părere că legea poate fi încălcată dacă acest lucru se face de un ales de-al lor.

„Felicitări colegilor mei, deputați și senatori ai USR, care au demisionat din Parlament pentru a nu încasa pensiile speciale. Oare va trebui să fac același lucru peste patru ani? Știu că Alianța USRPLUS va continua să lupte împotriva pensiilor speciale, inclusiv a celor date primarilor de către Guvernul Dăncilă. De aceea avem nevoie de o prezență cât mai puternică în viitorul Parlament și de cât mai multe voturi pentru Alianța USRPLUS în 6 decembrie. Vă amintesc că Guvernul Dăncilă a creat aceste noi pensii speciale, pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de CJ, în vara lui 2019, în ciuda opoziției noastre.

Iar Guvernul PNL doar a amânat, cu un an, aplicarea lor. Acestea ar putea intra în vigoare chiar din ianuarie, dacă nu le abrogăm, urgent. Eu nu vreau nicio pensie specială și afirm, cu toată tăria, că întreg eșafodajul de privilegii creat de vechile partide trebuie demolat. Nu avem nevoie de ˝stimulente˝ ca să ne facem datoria de parlamentari, magistrați sau primari. Din păcate, acest sistem al pensiilor speciale a pervertit mult recrutarea de resurse umane pentru administrație. Am auzit istorii ale unor oameni care, fără experiențe profesionale adecvate și fără nicio chemare, au ales cariere în sistemul public, doar pentru a primi pensie specială. Personal, mi se pare insultător să se creadă că trebuie să fim supra-recompensați, noi cei aflați în serviciul statului român și al cetățenilor, ca să ne facem, cu corectitudine și profesionalism, treaba pentru care am fost aleși”, scrie Friz pe Facebook.

Related posts

Nicolae Robu anunță cum au DECURS negocierile pentru votarea Guvernului Orban: ‘Condiții după modelul în care ursul îi pune condiții iepurașului’

Mădălina Staicu

HAOS în PNL Timiș: Cosmin Buboi și Nicu Bitea au RENUNȚAT la funcțiile de consilieri județeni – Alin Popoviciu declară RĂZBOI

Mădălina Staicu

AGRESOR extrem de periculos, PRINS de IPJ Timiș la TREI luni după ce a înjunghiat doi oameni

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: