Sport

Doi dintr-o lovitură! Adrian Gîdea şi Marian Târşa, în alb-violet

Politehnica Timişoara a anunţat astăzi două transferuri.

Este vorba despre jucătorii Adrian Gîdea și Marian Târşa, care au semnat până la vară, cu posibilitate de prelungire.

Adrian Gîdea s-a născut la 13 martie 2000, la Drobeta Turnu Severin. La juniori a evoluat la CSȘ Drobeta Tr. Severin și la Centrul de Excelență Timișoara, iar din 2018 s-a transferat la CFR Cluj.

Cu cea mai bună echipă românească a ultimilor ani a cucerit două titluri naționale, jucând în 21 de meciuri (un gol) din Liga I în ediția 2020/2021 și în opt partide în sezonul 2021/2022.

În primăvara anului 2021 a evoluat în finala Supercupei României, câștigată de clujeni, iar în toamna aceluiași an a fost introdus în meciul CFR – Randers, scor 1-1, din Conference League.

În sezonul actual a evoluat în patru partide pentru alb-vișinii în campionat, plus câte una în cupa României și Supercupa României. Este extremă sau mijlocaș dreapta.

Marian Târşa s-a născut la 16 aprilie 1998, la Vaslui. A fost convocat la lotul național de juniori U19.

A evoluat la CSM Politehnica Iași, FC Botoșani, Academica Clinceni, Vedița Colonești, iar în toamna anului trecut a evoluat la Metalul Buzău, în Liga a III-a (locul al doilea în seria a II-a).

Are la activ 20 de meciuri și un gol marcat în Liga I. El joacă pe postul de mijlocaș defensiv.

Legitimarea celor doi jucători, precum și a celor care vor semna pentru clubul timişorean în perioada următoare, se va produce după ce interdicția la transferuri va fi ridicată.

Related posts

Luptătorii de la CS Heracle revin pe saltea în competiţii oficiale

focustim

Viitorul sună bine pentru tinerii piloţi de la CS Krepelka Motorsport şi ACS Pro Timiş!

focustim

O remiză şi un eşec la Turda

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: