Actualitate Eveniment Featured

DOAR 191 de cazuri noi de coronavirus în România: 12.829 de oameni s-au VINDECAT

Numărul cazurilor noi de coronavirus continuă să se mențină la același nivel ca în zilele trecute. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 191 de cazuri noi de îmbolnăvire. Până vineri, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.982 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 12.829 au fost declarate vindecate și externate.

Din păcate, 1.240 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov și Harghita, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 191 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 182 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.371 de persoane. Alte 95.176 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Related posts

Mutarea ZILEI: Traian Berbeceanu, numit șef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela

Mădălina Staicu

Klaus Iohannis anunță ordonanță militară nouă: vârstnicii pot ieși din casă de două ori pe zi, un total de ȘAPTE ore

Mădălina Staicu

Coronavirusul BUBUIE și la Maternitatea Bega: două mame infectate, bebelușii sunt și ei testați

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: