Actualitate Eveniment Featured Sănătate

DOAR 165 de cazuri noi de coronavirus: 12.162 de români s-a vindecat deja de boală

Doar 165 de noi cazuri de coronavirus au fost înregistrate în România, în ultimele 24 de ore.. Numărul total al persoanelor infectate ajunge la 18.594, din care peste 12.162 au fost declarate vindecate.

Potrivit GCS, până miercuri au fost confirmate 18.594 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Pe județe, cele mai multe cazuri se înregistrează în Suceava, 3.465, și în București, 1.862.

Totodată, până acum, 1219 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, de marți, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 198 de pacienți.

Related posts

ALERTĂ Klaus Iohannis a anunțat că școlile, grădinițele și universitățile NU se redeschid de la 15 mai

Mădălina Staicu

DNA, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre perchezițiile de la PSD Arad, DRDP Timișoara și

Mădălina Staicu

Marian Vasile a #rezist (at) DOAR trei luni: fostul liberal a DEMISIONAT din PLUS, după ce a LUAT FLIT privind candidatura la Primăria Timișoara

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: