Actualitate Featured Social Sport Timp liber

DIVORȚUL ANULUI în showbiz: Laurențiu Reghecampf se desparte de Anamaria Prodan – Reacția impresarei după ce amanta a rămas gravidă

Este fără doar și poate divorțul anului în România. Anamaria Prodan, celebra impresară sportivă, și Laurențiu Reghecampf, titrat antrenor de fotbal, se despart după o căsnicie de peste 10 ani, care a ținut prima pagină a tabloidelor. Veste privind despărțirea a venit chiar de la Reghecampf, care a anunțat, încă de acum câteva luni, că o părăsește pe sexy impresară și că totul se va desfășura cu mare discreție, pentru a-și proteja familia. De atunci, în presa de scandal s-au scris multe materiale privind relația antrenorului cu o altă femeie. De cealaltă parte, Anamaria Prodan a negat mereu despărțirea și a postat aproape zilnic imagini cu familia ei pe Instagram, chiar dacă multe din momentele în care ea și soțul ei erau fericiți erau fotografii de arhivă.

Speculațiile s-au încheiat în aceste zile, după ce presa mondenă a scris că Corina Bilcon, presupusa amantă a lui Reghe, ar fi gravidă. Antrenorul a confirmat la scurt timp că a depus actele de divorț, însă nu a vrut să dea detalii despre sarcina iubitei sale. Anamaria Prodan a comentat amplu subiectul în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la PRO TV.

„El este tatăl copilului meu, niciodată nu o să vorbesc urât de el. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, dar promit că am să le repar. Am să lupt că toți copiii mei să nu se împiedice de asta. Lăsăm legea să își spună cuvântul. Și noi aflăm lucruri din presă! Nu știm exact adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Nimeni nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău. O să văd cum stau lucrurile și voi da o declarație oficială Întotdeauna mi-am apărat famlia cu prețul prieteniilor distruse. (…) Am văsut și noi declarația din presă, mi-a citit-o cineva. Nimeni din familie nu știe adevărul. (…) Cel mic suferă cel mai tare, că nu prea își vede tatăl”, a spus Prodanca la Măruță.

Foto: GSP

Related posts

Nicolae Robu, criză de NERVI la adresa presei locale după ce a scris că a ÎMPĂRȚIT pliante electorale în pandemie

Mădălina Staicu

Planurile federaţiilor europene pentru reluarea sezonului

focustim

Accident la Șag: 3 mașini și o autoutilitară s-a ciocnit. Doi oameni au fost RĂNIȚI

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: