Actualitate Administrație Featured Politică

Discuțiile au fost DEGEABA: PNL a DEPUS deja listele cu candidați la parlamentare/ Alin Nica speră la un scor record

Criticile aduse de opoziție, dar și de liberali nemulțumiți nu au contat. PNL Timiș a depus lista pentru alegerile parlamentare în formula care a stârnit ample dezbateri. Lista de la Senat pe Timiș e deschisă de senatoarea de import Alina Gorghiu.

”Am venit să îi însoțesc pe colegii mei. Avem  pe listă vicepreședintele Camerei Deputaților, Marilen Pirtea, vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu. Cu a lor experiență vor pune din nou Timișul pe harta României, prin proiectele concrete pe care le vom realiza aici. Îmbinăm tinerețea și experiența din PNL, este pentru prima dată când tinerii au această șansă unică de a participa la listele pentru parlament. Sunt Cosmin Șandru, liderul TNL Timiș, Claudiu Chira, de la TNL, vicepreședintele la nivel național. Lista nu a fost impusă de la București, precum vedeți. Și pe această cale transmit un semnal celor de la PSD, să vedeți cum este cu democrația în partid. Ei s-au impus pe primele locuri pe lista de partid, Sorin Grindeanu, vă amintiți de celebra Ordonanță 13. La senat avem un coleg, care îmi spun colegii că nu prea i-au văzut ochii în parlament”, a declarat Alin Nica, liderul PNL Timiș, citat de deBanat.ro.

„BPN a restabilit lista inițială pe care am propus-o organizației județene, domnul Petru Roman fiind înlocuit, date fiind criteriile de integritate. Domnul Petru Roman a fost votat în forul primarilor, drept candidat pentru Parlamentul României, pentru locul 4, colegii mei, care și-au exprimat această opțiune, neavând cel mai probabil toate informațiile necesare. De astăzi, PNL Timiș are o listă definitivă de candidați și consider că avem o îmbinare perfectă de experiență și tinerețe pe listele pentru Senat și Camera Deputaților. La Senat, experiența doamnei senator Alina Gorghiu, cel mai activ parlamentar de Timiș, cu peste 80 de inițiative legislative, este completată de tinerețea și entuziasmul omului de afaceri Ionuț Gaiță. La Camera Deputaților, cei doi lideri, Marilen Pirtea, care in mandatul 2016-2020 a avut peste 50 de inițiative legislative, și Ben-Oni Ardelean, primesc ajutorul mai tinerilor Cosmin Șandru, președinte TNL Timiș, Claudiu Chira, fost prim-vicepreședinte al PNL Timișoara și vicepreședinte TNL la nivel național, și Ciprian Bogdan, consilier europarlamentar. Cosmin Șandru este un tânăr om de afaceri, Ciprian Bogdan are experiența a șase ani de Parlament European, iar cu Claudiu Chira lucrez de aproape doi ani, fiind directorul Societății de Administrare a Domeniului Public și Privat din Dudeștii Noi”, a informat președintele interimar PNL Timiș, Alin Nica.

Foto: deBanat.ro.

Related posts

ISU Lugoj se ÎNCHIDE: angajat depistat pozitiv cu COVID – Focare și la Poliția de Frontieră și la Spitalul din Făget

Mădălina Staicu

Purtăm măști DEGEABA: președintele societății de ATI ne anunță că putem să ne infectăm cu coronavirus și când purtăm mască

Mădălina Staicu

Măsura impusă de Robu în toiul serii, pe Facebook, INCINGE SPIRITELE: Adrian Orza îl NIMICEȘTE pe edil

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: