Actualitate Administrație Featured Politică

DEZLĂNȚUIT: Alfred Simonis îi bagă în corzi pe Cîțu, Nica și Fritz

Alfred Simonis

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, critică extrem de dur atitudinea premierului Florin Cîțu în scandalul Colterm. După ce șeful CJ Timiș, Alin Nica, a anunțat că PNL va aloca bani pentru certificatele verzi de la Colterm, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar primarul Dominic Fritz nu a convocat AGA Colterm pentru a se alocca bani, compania s-a ales cu o amendă de 20 de milioane de euro, care constituie prejudiciu.

Tupeul premierului Florin Cîțu manifestat la Timisoara a iritat opinia publica din Banat. Premier în funcție şi candidat la funcția de preşedinte al PNL, Cîțu a venit în Timiş la pescuială de voturi, l-a criticat pe Dominic Fritz, primarul Timişoarei şi “partener” de coaliție, pentru că a solicitat prea târziu ajutor financiar guvernamental pentru falimentara Colterm şi pentru că nu a cerut sprijin guvernamental concret pentru problema migranților. Culmea e că a rostit aceste critici avându-l alături pe nimeni altul decât pe preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, liderul administrației publice județene, cel care se lăuda public în urmă cu o lună că a „rezolvat“ cu premierul problema unui ajutor guvernamental pentru Colterm.

Că Dominic Fritz este un novice în administrația publică ne-am convins cu toții; că primarul Timişoarei este doctor în habarnism atunci când este obligat să rezolve probleme concrete a devenit, din păcate, o certitudine care va îngropa Timişoara în următorii 3 ani. Dar ceea ce este trist şi grav este cinismul şi indiferența domnilor Cîțu şi Nica față de problemele reale ale timişorenilor. Ei preferă, într-un calcul politicianist meschin, să îl lase pe Dominic Fritz să se facă de râs în intreaga țară, chiar dacă acest lucru măreşte riscul ca timişorenii să rămână fără căldură şi apă caldă şi ne lasă cu un număr periculos de mare de migranți în localitate.

Florin Cîțu sacrifică Timişoara condusă de un userist pentru a le face pe plac primarilor liberali, de voturile cărora depinde la Congres.  Alin Nica sacrifică Timişoara condusă de un userist gândindu-se că PNL va putea câştiga Primăria Timişoarei peste 3 ani. Dominic Fritz sacrifică Timişoara din neştiință şi ignoranță managerială şi administrativă. Ce vină au totuşi timişorenii, obligați să asiste de pe margine la acest spectacol politic jalnic, cu 3 protagonişti mincinoşi, cu agende personale ascunse, cu interese care nu au nimic în comun cu problemele reale ale Timişoarei?”, scrie Simonis pe Facebook.

Related posts

Redacția Focustim vă urează Crăciun fericit!

Mădălina Staicu

VEȘTI excelente: rata de infectare din Timișoara SCADE sub 3, 5 la mie: deocamdată însă, magazinele se închid la 18 vineri, sâmbătă și duminică

Mădălina Staicu

PREMIERĂ Elevii și-au aflat rezultatele la Evaluare Națională pe baza unui cod unic: 21 de note de 10 în Timiș

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: