Actualitate Eveniment Featured

Descinderi la proxeneții și traficanții de droguri din Vestul țării: Poliția și DIICOT i-au săltat din pat

Descinderi la proxeneții și traficanții de droguri din Timișoara, joi dimineață. Procurorii DIICOT și politțiști din Timișoara fac, joi, 13 percheziții la mai multe persoane din Arad și Timiș care ar fi obligat 11 femei să se prostitueze în saloane de masaj. Clienții lor erau aprovizionați și cu droguri.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara împreună polițiști din cadrul B.C.C.O. Timișoara efectuează joi 13 percheziţii domiciliare pe raza județelor Arad și Timiş, în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea a două grupări infracţionale organizate, specializate în comiterea infracțiunilor de proxenetism şi efectuare fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, care au acționat în zona de vest a României.

„În cauză s-a reținut că, în perioada iunie 2021 – mai 2023, sub paravanul a patru societăţi comerciale, au fost constituite două grupuri infracţionale organizate, specializate în comiterea infracţiunilor de proxenetism, în variantele înlesnirii practicării prostituţiei şi tragerii de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei de către un număr de 11 persoane de sex feminin. Activitatea a fost desfășurată în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde au fost distribuite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, clienţilor celor două stabilimente”, transmite DIICOT.

La sediul DIICOT Timișoara urmează a fi conduse 21 de persoane implicate în desfășurarea activităților infracționale.

Related posts

Ca în filmele de comedie: Primăria Timișoara face strategie pentru dezvoltarea zonei de Nord a orașulu – Mirosul de cauciuc e ignorat de toate autoritățile

Mădălina Staicu

Dezinsecție la Ghiroda și Giarmata Vii: populația e sfătuită să evite zonele

Mădălina Staicu

Primăria Timișoara și UPT negociază un schimb de terenuri: nu e vorba de vreo investiție nouă, ci de o frica de Curtea de Conturi

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: