Actualitate Eveniment Featured

Descinderi în Timiș: Angajați cu adeverințe false dădeau țepe unor firme din străinătate

Descinderi în județul Timiș, unde mai multe persoane care aveau adeverințe false de angajare și respectiv plată a contribuțiilor, sunt acuzate că au dat țepe în străinătate. Concret, pretextând că sunt deja angajați în România și contribuțiile către stat le sunt plătite aici, persoanele se angajau în alte țări și încasau bani fără să mai achite contribuții acolo.

Iată detaliile date de IPJ Timiș:

La data de 16.05.2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice-I.P.J Timiș, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au pus în executare 9 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal ce vizează comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual și uz de fals.

În fapt s-a reținut că au fost întocmite în fals formularele A1 eliberate de o instituție publică din București, prin care se atesta că unor angajați ai unor societăți comerciale le sunt plătite contribuțiile sociale în România, ulterior aceștia fiind delegați să lucreze în țări din spațiul intracomunitar, foloseau aceste formulare pentru a nu plăti contribuțiile și în țările respective.

Related posts

BĂTAIE de joc! Pedofilul prins de IPJ Timiș momind o fetiță de 10 ani pe Facebook, lăsat LIBER de judecători

Mădălina Staicu

ANM a emis prognoza meteo pe două săptămâni: vin patru zile de canicule, apoi vremea vine cu surprize

Mădălina Staicu

TROTINETISME: Dominic Fritz se laudă că a redus numărul accidentelor din Timișoara

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: