Actualitate

Delicioasele preparate produse de Peneș Curcanul pot fi servite la Timișoara într-un restaurant dechis de curând – GALERIE FOTO

Peneș Curcanul, singura integrație de curcan din România, cu o experiență de aproape un deceniu pe piață, timp în care a devenit un nume emblematic atât pe plan intern, cât și la nivel internațional, fiind un business 100% românesc, are de câteva zile un restaurant deschis la Timișoara.

Delicioasele preparate de la Peneș Curcanul pot fi găsite în zona de food-court de la Shopping City Center.

Peneș Food Timișoara este o franciză dezvoltată în vestul țării de Dan Păltinișanu, fostul mare baschetbalist timișorean și de la echipa națională a României, fiul legendarului fotbalist cu același nume care a scris istorie în tricorul alb-violet al Politehnicii.

Inaugurarea a avut loc joi, iar restaurantul menționat este al doilea deținut de familia Păltinișanu, după Sanki, care se află tot în incinta marelui centru comercial din sudul orașului de pe Bega.

Peneș Curcanul este cel mai mare exportator de carne de curcan din România, deținând mai multe ferme în județul Brașov.

Cea mai recentă extindere a afacerii cu carne de curcan a început să se producă, prin sistemul de succes al francizelor, o dată cu deschiderea primelor restaurante Peneș Food, la Timișoara și la Bacău.

Shaworma, burgeri, mititei, hot-dog, salate, pastrame, în total 20 de produse preparate din carnea livrată de Peneș Curcanul, o ofertă bogată în meniu ce poate satisface pofta oricui.

La Timișoara, evenimentul a fost marcat printr-un live de Facebook, prin campanii în social media și urmează o promovare pe măsura puternicului brand românesc.

Proiectul este unul ambițios, dorința acționarilor Peneș Curcanul fiind să se extindă cât mai mult posibil cu unitățile de servire a produselor preparate din carne de curcan.

Puii de curcă sunt crescuți în 12 ferme de creștere cu o suprafață totală de 150.000 m2, într-un regim de creștere natural, cu un ciclu de creștere/producție de șase luni.

Densitatea de populare a fermelor este în concordanță cu măsurile pentru asigurarea bunăstării păsărilor, iar producția anuală este de circa 20.000 de tone.

Sanki Romanian Food, celălalt restaurant deținut de familia Păltinișanu, servește mâncare cu specific românesc și nu numai.

Related posts

Rupere! ANPC a amendat Auchan și Penny cu peste 6,3 milioane de lei

Mădălina Staicu

DUPĂ VOT, PRĂPĂDUL: În Timiș SE ÎNCHIDE DIN NOU TOT! – Decizia CJSU

Mădălina Staicu

AMATORISM politic: Fritz dă VINA pe Robu și Nica pentru amenda URIAȘĂ încasată de Colterm

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: