Actualitate Featured Politică

DE RÂS Candidatul USR la șefia CJ Timiș vrea PACT cu Alin Nica și Călin Dobra pentru realizarea unor investiții ce nu țin de CJ Timiș

Cristian Alin Mos USR Timis

Candidatul USR la șefia CJ Timiș, Cristian Moș, anunță că vrea un pact cu contracandidații săi de la PNL și PSD, respectiv Alin Nica și Călin Dobra, pentru a se asigura că în Timiș se implementează proiecte extrem de necesare. Însă, ceea ce cere Moș nu se face cu bani de la CJ Timiș, ci cu bani de la Guvern, așa că Moș fie nu înțelege administrație, fie face un demers populist.

Vă aducem în atenție propunerea lui Cristian Moș, președinte USR Timiș și candidat al Alianței USR PLUS la președinția Consiliului Județean Timiș, adresat principalilor săi contracandidați: Alin Nica și Călin Dobra, în vederea realizării unui PACT POLITIC:  

“În atenția domnilor Călin Dobra și Alin Nica,

Cred că suntem cu toții de acord că este vital să investim în infrastructură, să o dezvoltăm și completăm. Cu toate astea, multe dintre lucrările esențiale sunt amânate ani întregi, iar neajunsurile județului se tot adună.

Aceste lucruri trebuie să se schimbe.

Nu avem nicio scuză să nu avem finalizate legăturile cu autostrada, să nu avem drumuri județene de calitate, să nu avem infrastructură pentru biciclete.

Timișul ar putea beneficia imens de pe urma mobilității.

→ Am putea facilita o întreagă rețea de turism de proximitate pentru timișoreni.

→ Ar scădea probabil costurile de locuire, deoarece oamenii ar putea face naveta în siguranță și confort pe distanțe mai mari.

→ Infrastructura de calitate ajută economic semnificativ fiecare localitate pe care o legăm eficient de rețeaua județeană și națională.

Deci, pentru binele Timișului și pentru binele tuturor timișenilor, vreau să vă propun un pact politic.

Să semnăm un document în care ne asumăm câteva proiecte de infrastructură prioritare pentru CJ Timiș.

Să ne asumăm public realizarea cât mai urgentă a acestor obiective, astfel încât indiferent de rezultatele alegerilor timișenii să aibă parte de o promisiune fermă și publică pentru realizarea celor mai importante obiective.

Cred că e cazul să facem mai multe decât până acum și mai cred că orgoliile sunt singurul impediment în fața acestei propuneri.

Avem șansa să fim mai buni, pentru ca Timișul să fie mai bun! “

Related posts

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, anunță că inițiativa Fără penali în funcții publice a fost votată de PSD în Camera Deputaților: Dragnea e OUT

Mădălina Staicu

ULTIMĂ ORĂ 13.163 de bolnavi de coronavirus în România: 431 de cazuri noi, 4.869 de vindecați și 780 de decese, toți cu comorbidități

Mădălina Staicu

Mutarea ZILEI: Traian Berbeceanu, numit șef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: