Actualitate Featured Politică

Dărâmarea Guvernului Dăncilă l-a lăsat CONFUZ: Nicolae Robu face SONDAJ pe Facebook

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, face sondaj pe Facebook. După ce, ieri, Guvernul Dăncilă a fost demis prin moțiune de cenzură, majoritatea liderilor politici de la nivel central, în frunte cu președintele Klaus Iohannis, s-au exprimat în favoarea necesității organizării de alegeri anticipate.

Nicolae Robu vrea să afle direct de la prietenii săi virtuali, desigur cei care nu au fost blocați după ce au exprimat opinii contrare alor sale sau după ce l-au criticat, dacă vor sau nu alegeri anticipate.

„Moțiunea de cenzură inițiată de PNL a trecut. Guvernul a căzut. Va trebui instituit cu respectarea Constituției un nou Guvern, care să gestioneze treburile țării până la viitoarele alegeri parlamentare. Părerea mea este că, pt binele țării, forțele politice ar trebui să opteze în consens pt alegeri parlamentare anticipate. Poporul trebuie să decidă în astfel de împrejurări! Dv ce părere aveți?”, întreabă Robu. Peste 80% din cei care au răspuns s-au exprimat în favoarea alegerilor anticipate.

Related posts

ALERTĂ NAȚIONALĂ! Fetiță de 13 ani, din Cluj, căutată în toată țara, după ce a fost răpită de un bărbat periculos

Mădălina Staicu

ULTIMA ORĂ 3525 de noi cazuri de COVID-19, la 26.709 teste RT-PCR și 5.957 de teste rapide / HARTA noilor infectări pe județe

Mădălina Staicu

326 de cazuri NOI de coronavirus, în ultimele 24 de ore/ 12.585 de teste

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: