Actualitate Featured Politică

Curat ghinion! Avionul cu care Maria Grapini mergea la Bruxelles a aterizat în câmp

Avionul cu care europarlamentarul Maria Grapini călătorea la Bruxelles a aterizat direct în câmp. Anunțul a fost făcut de Grapini chiar pe pagina sa de Facebook, iar șirul pățaniilor nu s-a oprit aici.

„Se poate si mai rau! Azi am avut o experienta unica de cand fac naveta saptamanal la Bruxelles! Am aterizat la Bruxelles, undeva in camp, avionul nu a fost tras la burduf! S-au chinuit vreo 10 minute sa instaleze scara de coborare si intr-un final au lasat-o cu o anumita distanta de iti era frica sa nu cazi cand calci pe ea! Apoi ne-am urcat in autobuze si am mers vreo 15-20 min si am ajuns la usa de intrare in aeroport! Aici-ghinion cum ar fi spus presedintele Iohanis! Nu se deschide usa! Lucratorul aeroportului a chemat un ajutor pr spatele caruia scria “Supervisor”! Nu a reusit nici el! Au venit patru persoane, toate incercand sa deschida usa! Dupa alte cca 20 de min a venit al cincilea care a reusit!

Si uite asa zborul de doua ore jumate Bucuresti – Bruxelles aproape s-a dublat ca timp! Am si un grup de romani invitati in PE(40) care au inteles ca serviciile nu depind de tara ci de calitatea resursei umane si de organizare! Doamne ajuta ca ziua de 13 sa-si fi facut “treaba” doar cu atat! Doresc zile frumoase invitatilor mei, la Bruxelles!”, scrie Grapini pe Facebook.

Related posts

Robu promite: PRIMA stradă din Timișoara pe care vom avea piste de biciclete ca la carte

Mădălina Staicu

Cod portocaliu de ploi în Banat: Rafale puternice și cantități mari de apă

Mădălina Staicu

Competență, nu GLUMĂ! Robu vrea să ajute afaceriștii din Timișoara, dar nu știe cum: e expert totuși în problemele ‘terasiștilor’

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: