Actualitate Eveniment Featured

Cum să te ferești de soțul sau iubitul bătăuș și de hoți! IPJ Timiș a tras campanie în stradă și a descins la piețe și în magazine!

În general pe polițiștii din Timișoara nu îi prea vezi mergând pe jos, în uniformă, decât în cazul unei intervenții. În oraș se patrulează, însă mai mult cu mașina. Zilele trecute însă oamenii legii au luat orașul la pas, ca să informeze cetățenii cu privire la modul în care se pot apăra de violența în familie sau de hoți!

Iată ce anunță IPJ Timiș:

Activitatea de informare a populației s-a desfășurat în zona Pieței din proximitatea stadionului „Dan Păltinișanu” și în principalele centre comerciale de pe raza municipiului Timișoara. Polițiștii au discutat cu cetățenii, oferindu-le sfaturi utile pentru evitarea victimizării în cazurile de furturi din autoturisme, genți și buzunare.

De asemenea, au fost oferite recomandări pentru gestionarea situațiilor conflictuale și informații despre legislația în vigoare referitoare la violența în familie.

Totodată, cetățenilor le-au fost oferite pliante informative cu privire la condițiile necesare pentru solicitarea unui ordin de protecție, serviciile disponibile pentru victime și recomandări pentru persoanele supuse abuzurilor intrafamiliale.

Activitatea s-a realizat cu sprijinul Autorității Teritoriale de Ordine Publică.

Acțiunea a avut ca scop creșterea gradului de conștientizare și informare a populației privind prevenirea infracțiunilor și protecția victimelor violenței domestice.

Related posts

Dominic Fritz CRITICĂ poliția pentru crima migranților din Timișoara: Organele statului se .

Mădălina Staicu

BREAKING NEWS Procurorii DNA au descins la Primăria Timișoara: Om de CASĂ al lui Robu, suspect de luare de mită

Mădălina Staicu

BĂTAIE de JOC: Gardul care separa vaccinații de nevaccinați blochează accesul copiilor la Moș Crăciun

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: