Actualitate Administrație Featured

Cu trotuarele publice praf, Primăria Timișoara anunță că dă amenzi celor care nu curăță în fața imobilelor

Cu trotuarele publice praf, Primăria Timișoara anunță că a intervenit pe străzi pentru deszăpezire și le reamintește timișorenilor că sunt obligați să curețe trotuarele din fața imobilelor, în caz contrar riscând amenzi!

Având în vedere condițiile meteo, cu temperaturi mai scăzute si ninsori, Comitetul de iarnă al Primăriei Municipiului Timișoara monitorizează în permanență situația și ia măsuri corespunzătoare.

În cursul nopții și dimineții de astăzi s-a intervenit pe arterele principale și pe poduri, fiind împrăștiate 65 de tone de material antiderapant.

Echipele operative sunt pregătite să intervină, iar în stoc sunt 900 tone material antiderapant.

Vă reamintim că, în conformitate cu HCL 371/2007, art. 2, cetățenii, instituțiile publice, firmele, persoanele juridice și asociațiile de proprietari au obligația de a îndepărta zăpada și gheața de pe trotuarele din fața imobilelor și a clădirilor în care locuiesc sau își desfășoară activitatea, imediat după ninsoare. Aceștia au obligația și de a curăța rigolele din fața caselor sau magazinelor și de a îndepărta zăpada și gheața(țurțurii) de pe acoperișurile imobilelor, de pe burlane sau de atenționare a pietonilor asupra pericolului iminent, prin marcarea corespunzătoare a perimetrului expus. Neîndeplinirea obligațiilor amintite anterior se sancționează contravențional.

Pentru a sesiza orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe teritoriul orașului, cetățenii au la dispoziție dispeceratul de serviciu, precum și numere puse la dispoziție de Biroul Salubritate al Primăriei Municipiului Timișoara: 0737.770 520, 0732 770570, 0356 918 sau direct pe site-ul municipalității www.primariatm.ro, la secțiunea Sesizări.

Related posts

Fritz se laudă cu tramvai noi, moștenite de la Robu, angajații STPT se pregătesc de grevă: Salariile sunt neplătite

Mădălina Staicu

Ca în Germania: migranții s-au ÎNCĂIERAT la Gară – DOI înjunghiați, din care un mort

Mădălina Staicu

CJ Timiș, alocare de 1,2 milioane de euro pentru dotarea spitalelor din județ: banii vin pe schema de minimis

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: