Actualitate Administrație Featured

Cu mic, cu mare, cu marfa în soare! Fritz a mutat piețarii din 700 taman în parcare ca să renoveze piața. Urmează reguli ireale!

Cei care nu au mai fost prin Timișoara de vreo 30 de ani au toate șansele să se simtă ca acasă și să recunoască rapid zona Pieței 700 care nu s-a schimbat deloc. Iar ăsta nu e un lucru cu care orașul se poate mândri, căci puține sunt zonele din țară unde piețele nu s-au modernizat! În 700 însă timpul pare să se fi oprit în loc de ani buni, asta până mai ieri, când a început campania electorală.

Dominic Fritz a decis că piața trebuie renovată

Zis și făcut, adică, mai degrabă doar zis, căci cu făcutul e mai greu. Piețarii au fost mutați în parcarea din 700, acolo unde stau în soare fix când a dat vara. Marfa se vinde deja parțial stricată, iar după renovare situația nu se anunță mai roz! Piețarii au început deja să se plângă că directorul de la piețe nu le va mai permite să țină marfa extra la tarabă, fiindcă strică aspectul estetic. Asta înseamnă două lucruri: Fie piețarii vor veni cu stoc mic și vor fi nevoiți să dea fuga acasă să mai aducă, lipsind de la tarabe, fie marfa se va ține în mașini, acolo unde va ofili, va îngheța sau se va strica!

Related posts

Șicanare în trafic la Timișoara: Un tânăr beat la volan s-a crezut smardoi. Poliția l-a calmat instant

Mădălina Staicu

Preţul energiei electrice pe bursă, foarte aproape de un nou record absolut

focustim

Robu face JOCURILE: o nouă dovadă de meritocrație în PNL Timiș. Nicu Bitea, în pole position pentru șefia CJ Timiș

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: