Actualitate Featured Social

Cu kilogramul de iarbă după ei! Traficanți din Timișoara, săltați și arestați

Au plănuit să facă bani frumuși fără muncă, însă s-au trezit în spatele gratiilor. Doi bărbați din Timișoara au fost prinși cu un kilogram de marijuana după ei.

Doi bărbați au fost arestați în Timișoara, după ce unul dintre ei a fost prins în flagrant în timp ce ar fi comercializat, ca intermediar al celuilalt suspect, aproximativ un kilogram de canabis.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Procurorii DIICOT Timișoara au dispus reținerea celor două persoane.

„Măsurile au fost dispuse după ce un bănuit a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi comercializat, ca intermediar al celuilalt bănuit în cauză, aproximativ un kilogram de canabis, pentru suma de 30.000 de lei”, spun polițiștii.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a bănuiților pentru 30 de zile.

Related posts

Drogurile fac ravagii în școlile din Timiș: prefectul Ritivoiu a cerut strategie de urgență

Mădălina Staicu

Florin Cîțu NU ALOCĂ bani Timișoarei: Fritz să dea explicații pentru moartea timișoreanului asfixiat

Mădălina Staicu

DIICOT a dat IAMA în polițiștii corupți care făceau TRAFIC de țigări: șeful Poliției de Frontieră a fost SĂLTAT/ 150 de descinderi

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: