Actualitate Administrație Featured Politică

Cristi Brâncovan, informație EXPLOZIVĂ: manelistul care îi făcea dedicații lui Robu în Piața Traian, fratele unui lider de grup infracțional

Robu, Brancovan

Informație explozivă făcută publică de activistul civic Cristi Brâncovan. Manelistul care a general scandalul interzicerii manelelor în spațiile publice din Timișoara, după ce i-a făcut dedicații primarului Robu la un eveniment din Piața Traian, e fratele unui infractor periculos, care coordonează activități infracționale variate, de la furturi din buzunare, la spargeri de locuințe. În prezent, manelistul este trimis în judecată, în stare de libertate, pentru conducere fără permis.

„Lică Băiat Fin, autorul celebrelor dedicații adresate primarului, face parte din clanul Domide, fiind fratele liderului grupului infracțional. Clanul pus de Primărie să păzească cetățenii și comercianții din Piața Traian, controlează prin zeci de „săgeți” majoritatea infracțiunilor marunte din Timișoara: de la furturi din buzunare, exploatarea persoanelor vulnerabile, proxenetism, până la furturi din locuințe cu proprietarii în casă”, a scris Cristi Brâncovan pe Facebook.

Related posts

Motociclist izbit de un microbuz

focustim

DESCINDERI în Timiș, Dolj, Mehedinți și Prahova: poliția a SĂLTAT evazioniștii care au dat o țeapă uriașă

Mădălina Staicu

Primarul Nicolae Robu anunță redeschiderea creșelor și a grădinițelor: fără restricții SUPLIMENTARE

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: