Actualitate Administrație Featured Politică Sănătate

Credit uriaș:  Pornesc lucrările la noul hub de sănătate de la Spitalul Judeţea- 66 milioane de euro, bani împrumutați de la Banca Mondială

Cea mai mare investiție de la Spitalul Județean, finanțată prin credit de 66 de milioane de euro de la Banca Mondială stă să înceapă. Șeful PSD Timiş, Alfred Simonis, a anunţatcă, în 12 iunie, vor porni lucrările la noul hub de sănătate de la Spitalul Judeţean Timişoara. În noua investiție vor fi construite și reconectate Urgenţele, Secţia ATI şi un nou Centru de Mari Arşi.

 ”Lucrările la centrul pentru mari arşi de la Timişoara încep în data de 12 iunie, la Ministerul Sănătăţii semnându-se astăzi ordinul de începere a construcţiei noului corp de clădire ce va aparţine de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Pius Brînzeu. Investiţia se ridică la 66 de milioane de euro şi presupune construirea unei clădiri noi în care vor funcţiona 58 de paturi pentru UPU-SMURD, 6 saloane pentru mari arşi, 6 rezerve pentru arşi intermediari şi post-critici, 5 paturi pentru microchirurgie şi chirurgie reconstructivă, secţie ATI cu 27 de paturi, bloc operator cu 25 de săli de operaţie şi heliport. Mulţumesc ministrului Alexandru Rafila şi secretarului de stat Alexandru Rogobete pentru implicare, succes managerului SCJU Timişoara, Dorel Săndesc, în implementarea acestui important proiect”, a anunţat Alfred Simonis. 

Related posts

Cazurile noi de coronavirus sunt tot mai puține: date excelente în bilanțul zilei

Mădălina Staicu

Fostul deputat Adrian Pau s-a dezlănțuit la adresa comunității LGBT: Cei care fraternizau cu bătaiul din dos, din dosul Germaniei sunteți bine?

Mădălina Staicu

Atenție, cade TENCUIALA și se golesc portofelele! Impozitele pentru clădirile în paragină, majorate cu 300% și chiar 400%

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: