Actualitate Featured Politică

Cot la cot cu Fritz și încă membru PNL, Nica anunță că luptă în Forța Dreptei: Să învingem pornirile dictatoriale de la București

Timișoara trebuie să se prezinte ca fiind orașul Revoluției și trebuie să taxeze alianța PSD – PNL. Este mesajul transmis de Alin Nica, la întâlnirea dintre conducerile Forța Dreptei, PMP Timiș și USR pentru negocierea candidaților comuni la alegerile locale.

Iată mesajul lui Alin Nica

„Tentativa PSD-ului de a crea un partid unic există. Este cât se poate de reală și a început prin anexarea Partidulului Național Liberal care, astăzi, în Timișoara – orașul libertății, stă paralizat sub papucul lui Alfred Simonis.În fața unei asemenea amenințări, singura șansă este să stăm uniți, dincolo de neînțelegeri și divergențe. Ca să atingem maturitatea politică a fost nevoie de aceste momente grele.Într-un loc simbolic pentru orașul nostru și pentru democrație, la Societatea Timisoara, am discutat cu Dominic Fritz și Ligia Dugulescu despre pornirea unei ofensive pentru protejarea democrației autentice, a libertății de alegere care să nu fie denaturată de calcule electorale impuse de la centru. Totodată am stabilit premisele unui plan de transforma Timisoara și Timiș într-un veritabil pol de creștere economică. Dreapta unită lansează un semnal de la Timișoara. Luptăm împreună și putem să contribuim încă o dată la stoparea pornirilor dictatoriale de la Bucuresti. Știm că îi avem alături de noi pe timișoreni și pe timișeni, fapt care ne dă forța și siguranța că facem ceea ce trebuie”.

Related posts

3.812 cazuri NOI de coronavirus – România SARE de 15.000 de decese/ HARTA infectărilor și a ratelor de infectare

Mădălina Staicu

Demisie istorică: Viorica Dăncilă și-a anunțat plecarea din PSD

Mădălina Staicu

„Cupa Flavius Biea”, o competiţie rezervată boxerilor amatori

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: