Actualitate Featured

Coşuri de gunoi din Anglia în centrul Timişoarei

Primăria Timişoara a achiziţionat din Anglia 54 de coşuri de gunoi, care vor fi montate în Piaţa Victoria şi în centrul istoric al municipiului de pe Bega.

Primarul Nicolae Robu a declarat astăzi că pubelele au fost comandate din Anglia pentru că acolo au fost găsiţi parametrii tehnici pe care şi i-a dorit administraţia publică timişoreană.

Coşurile de gunoi sunt destinate zonelor urbane istorice.

„Au sosit coşurile de gunoi pentru zona centrală, care vor fi montate în Piaţa Victoriei şi în zona de promenadă a oraşului. Primăria nu putea să le achiziţioneze până acum, pentru că era nevoie de un operator de salubritate Cele 54 de coşuri vor fi montate în perioada următoare. Valoarea achiziţiei este de 132.000 de lei fără TVA”, a menţionat Nicolae Robu.

El a mai menţionat că firma de salubrizare va mai achiziţiona 2.000 de pubele obişnuite pentru a acoperi necesarul întregului oraş şi pentru a le înlocui pe cele vandalizate.

Coşurile englezeşti, denumite „Glasdon Jubilee”, dispun de un mecanism de blocare special, disponibil în variantele cu cheie sau fără cheie.

Related posts

Viorica Dăncilă a mers la urne dis de dimineață: Am votat pentru o Românie care să meargă înainte, nu înapoi spre vremuri în care nu aveam drepturi

Mădălina Staicu

LOVITURA ZILEI: Vlad Voiculescu a fost DEMIS de la Sănătate: Andreea Moldovan pleacă și ea, Dan Barna rămâne interimar

Mădălina Staicu

APEL UMANITAR: Preotul militar al Garnizoanei Timișoara, diagnosticat cu COVID -19: se caută donator de plasmă

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: