Actualitate

Coronavirusul lovește și în medicii din Timișoara: prima victimă, o doctorită de la Boli Cardiovasculare

Este oficial – Timișoara are primul medic infectat cu coronavirus și judecând după cum arată lucrurile la nivel național, e abia începutul. Prima victimă din sistemul medical timișorean este o doctoriță de 32 de ani de la Institutul de Boli Cardiovasculare. Femeia a fost internată la Spitalul Victor Babeș.

Colega noastră a rămas acasă de vineri, săptămâna trecută. Eu am cerut testarea ei, deși nu avea definiție de caz și Direcția de Sănătate Publică a testat-o, acasă fiind. Tânăra, de la începerea simptomelor nu a mai fost la spital. Colega noastră este internată în prezent în stare foarte bună, între timp febra și tusea i-au trecut. Ne ocupăm de ancheta epidemiologică, am stabilit persoanele cu care a intrat în contact apropiat și vom testa acele persoane care sunt simptomatice, conform ghidurilor actuale. E foarte important, ca indiferent de definiția de caz, medicii să fie testați la cel mai mic semn de boală”, a declarat doctorul Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara pentru deBanat.ro.

Related posts

Nicolae Robu, IRONIZAT de Ludovic Orban pentru rezultatele slabe de la europarlamentare

Mădălina Staicu

VIDEO cu puternic impact emoțional: liderul PSD Marcel Ciolacu a început să tremure în timpul unei conferințe și a leșinat/ Ulterior, a fost luat cu ambulanța

Mădălina Staicu

Scene MACABRE în Timișoara: un bărbat și-a TRANȘAT mama în fața soției și a copilului său

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: