Actualitate Administrație Featured Sănătate

Coordonatorul campaniei de vaccinare a anunțat data la care România va atinge imunitatea de masă: cei care au avut boala, IGNORAȚI

take me back

Românii care au avut coronavirus sunt tratați la fel ca cei care nu au avut sau care ar putea fi infectați, dar asimptomatici. Autoritățile nu testează anticorpii, așa că restricțiile sunt impuse pentru toți. Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorgiță, a declarat că țara noastră ar putea atinge imunitatea de mască în toamnă sau la finele verii. Însă Gheorghiță se referă doar la românii vaccinați.

„Dozele stau în centrele de depozitare și sunt transmise în centrele de vaccinare în funcție de numărul de persoane programate. Depinde de adresabilitate și capacitatea de vaccinare din respectivul centru. Sunt anumite județe unde avem vaccin cu Astra Zeneca și există liste de așteptare. Aici luăm în calcul deschiderea de noi cabinete. În această perioadă am luat în calcul deschiderea tuturor centrelor de vaccinare pentru AstraZeneca, în 20 aprilie se vor deschide 200 de cabinete cu Pfizer. 100.000 persoane zilnic în a doua parte a lunii aprilie, media din ultimele zile este 57.000 persoane vaccinate, cu un raport de aproape unu la unu între cele vaccinate cu o doză și persoanele vaccinate cu a doua doză. Din a doua parte a lunii aprilie să avem 50.000 persoane cu prima doză și 50.000 cu a doua doză „, a declarat Gheorghiță la Aleph News.

C

Related posts

Președintele Klaus Iohannis a PROMULGAT legea care ELIMINĂ pensiile speciale ale parlamentarilor

Mădălina Staicu

Activistul Cristi Brâncovan, mutare NEINSPIRATĂ: acesta vrea să candideze independent la șefia CJ Timiș

Mădălina Staicu

Primăria Timișoara amenință cu AMENZI: locațiile în care TREBUIE să aruncați brazii de Crăciun

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: