Actualitate Economic Eveniment Featured

Controale LA SÂNGE, în weekend: ZECI de patroni, amendați pentru că NU respectau restricțiile impuse în pandemie

Au trecut aproape două săptămâni de la deschiderea teraselor și deși patronii care au respectat normele au fost puțini, nimeni nu i-a amendat. În weekend, situația s0-a schimbat, iar patronii au fost luați la puricat de autorități, care au tăiat amenzi pe bandă rulantă.

În perioada 26-28 iunie a.c., polițiștii timișeni împreună cu jandarmi, pompieri, polițiști locali, reprezentanți din cadrul I.T.M. Timiș, din cadrul Ministerului Sănătății, reprezentanți ANPC și ANSVA au actionat pe raza județului Timiș în vederea verificării respectării măsurilor impuse în perioada pandemiei cât și menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, au fost verificate 365 de societăți comerciale si conform competențelor de prevenire a infectării cu noul coronavirus, au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor, pentru organizarea de activități în spatiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții și pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 cât și pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Related posts

Robu continuă MONOLOGUL surd, în ciuda somației ministrului Mediului: Poluarea NU există în Timișoara

Mădălina Staicu

Evaluarea naţională | Absolvenţii de gimnaziu din minorităţile naţionale susţin proba la limba maternă

focustim

Din pix: Robu i-a prelungit mandatul lui Dorel Cojan la șefia Localei încă un an

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: