Actualitate Administrație Eveniment Featured Meteo

Continuă DEZASTRUL: autoritățile au emis cod roșu de inundații în Timiș: va dura două zile

Se anunță noi zile grele pentru timișenii din zonele afectate de codul roșu de inundații. Zeci de oameni au fost evacuați din calea viiturilor, iar situația din Timiș a fost așa gravă că până și Directorul Apelor Române și ministrul de Interne au ieșit pe teren.

Începând de sâmbătă, ora 12.00, până luni, ora 12.00, a fost emis un nou Cod Roşu de inundaţii pe râul Timiş. Locuitorii din Timiș au fost avertizați prin Ro- ALERT.

“Alertă de urgenţă

PERICOL INUNDAŢII – COD ROŞU râul Timiş 20.06, ora 12.00 – 22.06 ora 12.00. Respectaţi măsurile dispuse de autorităţi pentru a vă asigura protecţia. Nu folosiţi podurile şi căile rutiere expuse pericolului de inundaţie. Nu încercaţi să traversaţi cursurile de apă prin locuri neamenjate. Dacă sunteţi într-o zonă inundabilă: îndreptaţi-vă spre locurile de refugiu cele mai apropiate (etaje, acoperişuri, zone înalte), pregătiţi-vă pentru o eventuală evacuare din zona expusă pericolului. Acolo unde este posibil, adăpostiţi animalele într-un loc sigur. DSU/IGSU/ISUTM”, se arată în mesajul transmis prin sistemul RO-ALERT

Related posts

HAOS în IPJ Timiș: 27 polițiști infectați cu coronavirus

Mădălina Staicu

CIRC – Deputatul Marian Cucșa acuză că a fost demis ABUZIV de la șefia ALDE Timiș

Mădălina Staicu

PNL defilează la Deta cu un candidat care nu poate fi primar. Fami(g)lia Roman pe cai mari (P)

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: