Actualitate Eveniment Featured

Condamnați la închisoare, SĂLTAȚI de IPJ din plină stradă: au fost duși de urgență la închisoare

Trei bărbați cu vârste de 20, 22 și 28 de ani, au fost ridicați de poliție și duși la închisoare. Cei trei erau condamnați pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri, nerespecatrea regimului armelor și munițiilor și constituirea unui grup infracțional organizat.

„La data de 04 august a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale și Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au procedat la punerea în executare a madatelor de executare a pedepsei cu închisoarea și au depistat pe raza localității, trei bărbați, de 20, 22 și 28 de ani, condamnați la închisoare.

Pe numele acestora, Judecătoria Lugoj a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care cel de 20 de ani este condamnat la 3 ani și 5 luni pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri în formă continuată, cel de 22 de ani este condamnat la 2 ani și 8 luni pentru trafic de droguri în formă continuată și constituirea unui grup infracținal organizat, iar cel de 28 de ani este condamnat a 3 ani și 7 luni închisoare pentru trafic de droguri în formă continuată și nerespecatrea regimului armelor și munițiilor.

Bărbații au fost introduși în Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepsei”, anunță IPJ Timiș.

Related posts

Vești BUNE de la meteorologi: vremea se încălzește!

Mădălina Staicu

Pesedistul Dobra NU SCAPĂ de sub papucul lui Titu Bojin și mută HALUCINANT: 100.000 de la de la Transporturi, direct la Catedrala Mântuirii Neamului

Mădălina Staicu

STPT anunță modificări ale liniilor de transport în comun, din cauza lucrărilor din centru

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: