Actualitate Administrație Featured

Concert caritabil – Corul avocaților vrea să renoveze Orga Domului Romano-Catolic/ Vezi când poți dona

Avocații din Timișoara susțin un concert caritabil pentru a strange bani. E nevoie de donații pentru renovara Orgii Domului Romano – Catolic.

Duminică, 28 mai, la ora 12, Biserica Sf. Ecaterina din Timișoara (str. Bolyai Janos 4) va găzdui un concert caritabil susținut de Corul Avocaților din Baroul Timiș, dirijat de dna Mihaela-Codruța Niculescu. Donațiile obținute în urma acestui concert vor fi direcționate pentru renovarea orgii din Domul Romano-Catolic din Timișoara.

Corul și soliștii Maria Istrate, Claudia Azgur și Paul Ciucur vor fi acompaniați de organistul Laura Leontiuc.

Concertăm de această dată pentru un scop deosebit, într-un loc deosebit. Biserica Sf. Ecaterina ne oferă un cadru primitor pentru acest concert și sper să reușim să strângem o sumă cât mai mare pentru a sprijini restaurarea orgii din Domul Romano Catolic, un instrument vechi și extrem de valoros pentru întregul oraș”, a spus Paul ciucur, inițiatorul acestui frumos proiect numit Corul Avocaților.

Organizatorii Concertului Primăverii sunt Asociația Sunetul Legii și Episcopia Romano-Catolică de Timișoara. Intrarea este liberă, iar donațiile se vor putea face direct în timpul concertului sau în contul bancar în lei RO23BTRL03601205246834XX deschis la Banca Transilvania Timișoara, beneficiar Episcopia Romano-Catolică.

Related posts

COVID 19 revine în forță – Numărul noilor infectări bubuie cu peste 2.000 de cazuri

Mădălina Staicu

REVOLTĂ la USR Timiș -Cristian Moș și Dominic Fritz FUG de excluderea Anei Munteanu și sunt criticați de membri

Mădălina Staicu

Alertă emisă de Spitalul Victor Babeș: Boala pe care o poate face orice român e considerată unul din cei mai feroce ucigași din lume

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: