Actualitate Administrație Featured Politică

Competență, nu GLUMĂ! Robu vrea să ajute afaceriștii din Timișoara, dar nu știe cum: e expert totuși în problemele ‘terasiștilor’

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, vrea să susțină de la bugetul local oamenii de afaceri din oraș. Ce nu spune însă edilul este că ajutorul va rămâne cel mai probabil la stadiul de promisiune. Și nu e vorba deloc de rea voință, ci de simplul fapt că primăria nu are fonduri nici pentru propriile proiecte. Starea de urgență a însemnat o redirecționare a fondurilor înspre sistemul sanitar. Mai mult, vistieria municipalității e goală, căci închiși în casă cu forța vreme de două luni de zile, timișorenii nu s-au înghesuit la plata impozitelor.

„În ceea ce priveşte înlesnirile pentru agenţii economici, nu vreau să discut acum mai aprofundat această temă, să creez iluzii. Bodo (n,r Adrian Bodo, şeful Direcţiei Fiscale a Municipiului Timişoara) va pregăti pentru săptămâna viitoare, e nevoie de hotărâre de consiliu local. Dacă legea va permite, eu aş dori să-I scutim de acea taxă pe terasişti. Putem veni cu un sprijin, fără să ne afectăm bugetul. Noi avem nevoie de fonduri la nivel local, ca să suţinem sănătatea. Aşa am putut pune în vigoare competenţa”, a declarat Robu, conform deBanat.ro.

Related posts

ULTIMĂ ORĂ: incendiu în Timișoara – Un bărbat de 75 de ani e CĂUTAT de ISU prin flăcări

Mădălina Staicu

Expoziţie foto în centrul Timişoarei

focustim

ULTIMĂ ORĂ: România are 5.202 bolnavi de coronavirus: 441 de cazuri noi în 24 de ore

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: