Eveniment Featured

Cocaină, amfetamină şi marijuana, cocktail-ul consumat de criminalul din Făget

Criminalul din Făget a consumat un cocktail periculos înainte de atacurile în urma cărora un om a murit și cinci au fost răniți.

Testul rapid a ieșit pozitiv la cocaină, amfetamină și marijuana, au declarat, astăzi, surse judiciare.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în urma efectuării testului rapid pentru depistarea prezentei drogurilor, a reieșit că Ionel Boldea ar fi consumat trei tipuri de stupefiante, cocaină, amfetamină și marijuana.

Apropiații lui Ionel Boldea spun că tânărul era cunoscut ca fiind un consumator de droguri, dar și că este un individ periculos.

În trecut, potrivit reprezentanților Poliției Timiș, a fost condamnat cu amendă penală pentru loviri și alte violențe după ce a bătut un tânăr care a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, în 2017.

Ionel Boldea a mai fost cercetat în alte două dosare penale pentru loviri și alte violențe.

Conform surselor judiciare, Ionel Boldea le-ar fi cunoscut pe cele două victime pe care le-a bătut în parcul din orașul Făget.

Cei doi erau părinții fostei iubite a tânărului, dar ei nu au fost de acord cu relația, astfel că le-au interzis să se mai vadă.

Din cauza loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia este în comă.

Ionel Boldea, autorul atacurilor din zona orașului Făget, în urma cărora un bărbat a murit, iar cinci persoane au fost rănite, a fost reținut pentru 24 de ore.

Related posts

HALUCINANT Un nou ‘SUCCES’ al administrației Robu, anunțat cu TRIFOI pe Facebook: primăria a dat teren Armatei să facă un spital de campanie

Mădălina Staicu

Gheorghe Ciuhandu, prima REACȚIE la condmnarea primită în dosarul Politehnica: Mă consider nevinovat

Mădălina Staicu

HAOS TOTAL După ce a îndemnat românii să iasă la vor fără griji, Virgil Musta anunță al doilea val de pandemie

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: