Actualitate Eveniment Featured

CNSU a MODIFICAT lista: românii care revin din aceste țări trebuie să stea în caratină

ultima ora

CNSU a modificat lista cu țări la întoarcerea din care românii sunt obligați să stea în carantină. Decizia vine în contextul unei creșteri accentuate a ritmului de infectări în tot mai multe state.

Hotărârea CNSU poate fi consultată aici.

Anexa cu lista țărilor poate fi consultată aici.

Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă a actualizat vineri lista țărilor și zonelor cu risc epidemiologic mare. Cei care intră în România din acestea trebuie să intre în carantină. Printre țările din care se intră în carantină se află Italia, Ungaria sau Austria.

În zona galbenă, pentru care se impune carantină la domiciliu/ locaţia declarată pentru 14 zile, se află următoarele state:

Muntenegru, Polinezia Franceză, Andorra, Luxemburg, Austria, San Marino, Elveția, Georgia, Liechtenstein, Slovenia, Cehia, Polonia, Guam, Croația, Italia, Franța, Portugalia, Armenia, Lituania, Iordania, Macedonia de Nord, Ungaria, Bulgaria, Serbia, United States of America, Bosnia si Herzegovina și Danemarca.

Se abrogă alin. 2 al art. 3 din Hotărârea CNSU nr. 54 din 12.11.2020, persoanelor care sosesc din Danemarca în România, fiindu-le aplicabile toate excepțiile de la măsura carantinării prevăzute în Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 36, cu modificările și completările ulterioare.

Până acum, celor care veneau din Danemarca nu le-a fost admisă niciuna dintre excepţiile aplicate celorlalte state.

Related posts

ISU Lugoj se ÎNCHIDE: angajat depistat pozitiv cu COVID – Focare și la Poliția de Frontieră și la Spitalul din Făget

Mădălina Staicu

HALUCINANT PLUS Timiș anunță că autoarea scrisorii anti – Marian Vasile e …MOARTĂ

Mădălina Staicu

Procurorii din de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș: patronul ucigaș este cercetat şi pentru trafic de produse sau substanţe toxice

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: