Sport

Clubul Sportiv Heracle, reprezentat la o competiție puternică organizată în Daghestan

„Surakat Asiyatilov Memorial”, una dintre cele mai puternice competiții de lupte greco-romane din Europa, reunește la start și sportivi de la CS Heracle.

La Kaspisk, în Daghestan, republică autonomă aflată în componența Federației Ruse, luptă în aceste zile Leonid Moroz (categ. 55 kg), Vitalie Eriomenco (categ. 60 kg), Cornel Rusu (categ. 63 kg), Alexei Hahlovschi (categ. 67 kg), Alexandrin Guțu (categ. 77 kg) și Rostislav Covali (categ. 97 kg).

Concursul este adresat categoriei de vârstă juniori și se află în calendarul federației internaționale de lupte (UWW – United World Wrestling).

Delegația clubului Heracle este condusă de președintele Damian Raileanu. În Daghestan este prezent și antrenorul Roman Zgardan.

La Kaspisk a avut loc, în 2018, în sala „Ali Aliyev Sport Complex”, Campionatul European de Lupte. Kaspisk este un oraș situat la 18 kilometri distanță de Makhachkala, capitala Daghestanului, având aproximativ 100.000 de locuitori, care îl situează pe locul al patrulea în topul celor mai populate orașe din această republică autonomă.

Competiția de la Kaspisk se adresează doar stilului lupte greco-romane.

Deplasarea membrilor delegației Clubului Sportiv Heracle a fost făcută pe ruta Timișoara – Chișinău – Moscova – Mahacickala – Kaspisk.

Related posts

Aşii volanului se întrec în Banat – FOTO + VIDEO

focustim

Despărţire! Filip Marjanovic nu va mai juca la SCM Politehnica

focustim

Alb-violeţii, amical cu Dumbrăviţa

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: