Actualitate Administrație Featured

Clipe de NEUITAT pentru micuții din Giarmata și Cerneteaz: atelierul de magie unde pot învăța trucuri speciale

Pandemia e ca și uitată în Timiș, iar pentru Primăria Giarmata asta înseamnă multe activități de intervenții, dar și surprize pentru cei tineri! Copilașii din Giarmata și Cernătează au șansa să descopere tainele magiei și să invețe trucuri care le vor înfrumuseța viața.

„Prima surpriză pentru micuții noștri din Giarmata și Cerneteaz este atelierul de magie! Coordonatorul acestui atelier, unde cei mici vor învăța tot felul de trucuri, este actorul Aurelian Iorga din București, care va fi oaspetele nostru în 1 iunie, de la ora 13:00, la locația pe care o amenajăm special pentru această zi, lângă Sala de Sport din Giarmata. Este important de știut că, pentru copiii din Cerneteaz, primăria va pune la dispoziție microbuzele școlare care îi va prelua pe cei mici marți la orele 11:30 și 12:00 de la Căminul Cultural din centrul localității”, anunță autoritățile locale..

Related posts

Altă zi, ALTE REZULTATE: Acum, 7 din cei 10 bebeluși diagnosticați cu coronavirus la Odobescu NU au virusul

Mădălina Staicu

Poliția anunță TOT ce trebuie să știți pentru sfintele sărbători pascale: ce este PERMIS și ce NU este permis să facem de Paști

Mădălina Staicu

PE SĂRĂCIE: Primăria Timișoara caută iar, pe bani puțini, firmă care să furnizeze coșuri de gunoi în oraș

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: