Actualitate Administrație Educație Featured

CJSU a decis: măștile redevin obligatorii lângă școlile din Timiș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de subprefectul Ovidiu Virgil Drăgănescu, astăzi, în ședință online, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, anexe întocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile, în baza căreia sunt stabilite restricțiile conform HG 932/2021.

În cadrul ședinței de astăzi, UAT Cenei, Bara, Dumbrava și Denta au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori.

Totodată, UAT-urile Moravița și Sânandrei au fost trecute pe anexa 3 cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 4/1000 de locuitori.

Unitățile administrative-teritoriale Ghizela, Jimbolia, Parța, Dudeștii Noi și Săcălaz au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori.

Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de mâine, 18.09.2021.

Totodată, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ca ”pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2, este obligatorie purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere gura şi nasul, pe o rază de 50 de metri în jurul unităţilor de învăţământ, pentru persoanele care staţionează în acest perimetru, începând cu data de 20 septembrie 2021”.

Hotărârea va fi publicată pe site-ul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Related posts

BĂTAIE de JOC: autoritățile RAPORTEAZĂ ÎNCĂ 256 de morți din 2020

Mădălina Staicu

NEBUNIE pe Aeroportul Timișoara: TOATE cursele spre Germania au fost anulate

Mădălina Staicu

Anunț OFICIAL – România va vaccina copiii de peste 12 ani cu serul de la Moderna

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: