Actualitate Administrație Featured Politică

CJ Timiș se aliniază perfect la moda din SUA: Seminar despre bullying, ținut de liberalul și luptătorul Cătălin Moroșanu

Probabil ați sesizat că din ce în ce mai mulți elevi din România susțin că sunt victime ale bullying-ului în România. Moda vine din SUA, însă puțini știu măcar etimologia cuvântului bully. Că elevii sunt uneori violenți? Fără dubii! Au fost așa însă mereu, de pe vremea când o ceartă între copii se rezolva de față cu dirigintele și nu cu ședințe la psiholog. CJ Timiș urmează însă întocmai trendurile venite din SUA, așa că a găzduit un eveniment la care Cătălin Moroșanu le-a povestit copiilor cum a fost traumatizat în copilărie.

„Deși mulți îl cunosc pe Cătălin Moroșanu – luptătorul, puțini știu că, înainte de a fi campion, a fost el însuși o victimă a bullyingului. Astăzi, în fața a sute de copii, Cătălin s-a alăturat vocilor care condamnă acest fenomen tot mai răspândit, promovând sportul ca mijloc și resursă pentru redobândirea încrederii în sine.Cât despre noi, părinții, avem responsabilitatea de a ne pregăti copiii pentru viața de adult, iar educația și sportul contribuie decisiv la formarea unui caracter solid și sănătos. Consiliul Județean Timiș, în calitate de partener principal și Asociația Junior Sport – în calitate de inițiator, împreună cu Cătălin Moroșanu și alți luptători de excepție, derulează în această perioadă, în județul Timiș, proiectul ”Valori Culturale Timișene”. Pe lângă promovarea zonei din punct de vedere turistic, sportivii vor ajunge și în 4 școli din județ, unde vor continua această campanie anti bullying”, scrie Alexandru Preoteasa pe Facebook.

Related posts

Limbajul din PNL Timiș, nivel de colțul străzii: Alin Nica anunță că nu are cum să îl evite pe Alin Popoviciu pentru că e …gras!

Mădălina Staicu

Pe final de mandat, Fritz s-a prins că în Timișoara se fac lucrări de mântuială: Condiții draconice se impun pentru constructori

Mădălina Staicu

Poliţist împuşcat mortal la Izvin!

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: