Actualitate Administrație Featured Sănătate

CJ Timiș a ALOCAT bani: Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara se EXTINDE

Vot în Consiliul Județan Timiș – Secția de Teraie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara se extinde. Opt paturi noi vor fi amplasate în Secție, alături de cele 65 care deja există. Banii vin de la CJ Timiș, iar investiția se ridică la suma de 2,3 milioane de lei.


„Am ajuns în faza de proiectare și execuție, iar valoarea lucrărilor este de 2,3 milioane de lei. Secția va fi extinsă cu 8 paturi, dispuse în 5 saloane, iar lucrările implică realizarea de finisaje moderne, instalații performante de purificare a aerului și gaze medicale conforme cu cerințele ATI, realizarea de circuite septice si aseptice, precum și montarea de uși automate de ultimă generație. Susțin realizarea acestei investiții în regim de urgență, cu atât mai mult cu cât implicarea Spitalului Județean din Timișoara, cea mai mare unitate medicală din Vest, în gestionarea crizei generată de Covid-19 este exemplară”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, conform deBanat.ro.

Related posts

Numărul persoanelor aflate în IZOLARE crește în Timiș: poliția s-a pus, din nou, pe dat amenzi

Mădălina Staicu

După ce a crescut de ȘAPTE ORI suma alocată gratuităților pe STPT, Robu anunță că nu e pomanagiu: timișorenii să nu pretindă măști!

Mădălina Staicu

Două linii metropolitane de transport în comun pentru locuitorii comunei Sânandrei

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: