Actualitate Administrație Eveniment

CIRC URIAȘ: Fritz cere CA Piețe să îl demită pe Ionuț Nasleu. Directorul atacăȘ: Fritz a ca Bianca Drăgușanu. Prostul îmi cere demisia

E scandal monstru după incediul care a cuprins, ieri, hala de flori de la Piața 700. Primarul Dominic Fritz și viceprimarul Cosmin Tabără au fost acolo în inspecție, iar Fritz a cerut Consiliului de Administrație al Piețe SA să îl demită pe Nasleu.

„Cer Consiliului de Administrație al Piețe SA să-l demită pe directorul Ionuț Nasleu. Incendiul din Piața 700 este rezultatul unor greșeli manageriale grave. Sunt aici cu viceprimarul Cosmin Tabără să evaluăm situația. Nu a asigurat condiții decente pentru comercianții de flori și nu s-a asigurat că această hală respectă legislația cu privire la prevenirea incendiilor. Dl Nasleu a preluat Piețe SA pe profit, dar, după 2 ani cu el la conducere, societatea a ajuns la pierderi de aproape 3 milioane de lei. Comercianții care își desfășurau activitatea în hala de flori din Piața 700 ar putea fi mutați temporar în zona de legume-fructe, dar analizăm mai multe soluții ca să poată să-și desfășoare activitatea în condiții decente și în siguranță”, a scris Fritz pe Facebook.

La rândul său, Ionuț Nasleu a reacționat dur, în stilul caracteristic.

„Țin să fac câteva precizări scurte referitoare la acuzațiile primarului Dominic Fritz de astăzi. Investițiile în modernizarea piețelor se fac de către Primărie, nu de către SC Piețe SA. Pierderile s-au cumulat deoarece, de când sunt director, am făcut reparațiile pe care Primăria nu le făcuse în ultimii 12 ani. Aceste reparații au permis funcționarea piețelor în condiții decente până se alocau fonduri de către Primărie pentru investiții majore. Piețarii au apreciat ajutorul pe care l-am acordat mereu și deschiderea cu care le-am tratat și rezolvat solicitările, de câte ori a fost nevoie.Dl primar pare că devine un influencer online, la concurență cu Bianca Drăgușanu… Are consilieri mulți, dar pare că sunt degeaba…

Prostul de Fritz, imi cere demisia, dar sa explice ca e deoasit, sa susțină P.S. Mă întreb, când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluții pentru piețari în perioada când aceste spații erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia. Să profiți de acest nefericit accident pentru a cere demisii și demiteri ca să îți ascunzi neputința, asta da tehnică de influencer mediatic! când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluții pentru piețari în perioada când aceste spații erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia. Să profiți de acest nefericit accident pentru a cere demisii și demiteri ca să îți ascunzi neputința, asta da tehnică de influencer mediatic! câteva precizări scurte referitoare la acuzațiile primarului Dominic Fritz de astăzi. Investițiile în modernizarea piețelor se fac de către Primărie, nu de către SC Piețe SA. Pierderile s-au cumulat deoarece, de când sunt director, am făcut reparațiile pe care Primăria nu le făcuse în ultimii 12 ani. Aceste reparații au permis funcționarea piețelor în condiții decente până se alocau fonduri de către Primărie pentru investiții majore. Piețarii au apreciat ajutorul pe care l-am acordat mereu și deschiderea cu care le-am tratat și rezolvat solicitările, de câte ori a fost nevoie.Dl primar pare că devine un influencer online, la concurență cu Bianca Drăgușanu… Are consilieri mulți, dar pare că sunt degeaba…”, a scris Nasleu pe Facebook.

„.

Related posts

Cel mai MARE fake news: Timișoara se închide! Robu iese la RAMPĂ

Mădălina Staicu

SURSE PNL a PIERDUT Prefectura Timiș: Liliana Oneț e ISTORIE – Funcția va reveni USR

Mădălina Staicu

Cum evacuam un chirias problematic?!

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: